咒術迴戰(39)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
完場鳩噏竟然係黑井
3歲
睇完第二集,我要學嗰兩條女講:還我夏油大人
正義溫柔嘅性格再加埋嗰把聲,根本係女主角嚟,硝子先係第二男主咒術其實有冇女性嘅女主

Btw下集甚爾已經到場,所以230話係動畫做到55555覺醒,唔知係同動畫一樣再覺醒/有新招,定反而玩動畫覺醒漫畫打輸
懷玉玉折果段嘅五條真係同時畫到狂氣+型

依家係成個樣走樣到變左唔同人咁
下集係咪開始同伏爸隻揪
係 下集高潮
放棄啦
一黎早就轉左畫風,如果你要佢畫到以前咁可能半個月出一話就得
二黎都唔知幾耐冇畫過五條,掌握返點畫都需要唔少時間
而家進度係3集漫畫一集動畫,所以下集應該完喺五條悟被我殺死and夏油準備打甚爾,好期待再下星期嘅天上天下 唯我獨尊,狂氣且唔會走樣嘅55555
話說動畫嘅甚爾好廢老,唔殺人就係咁賭錢同埋我估下集行程圖mappa應該會用Q版表達,佢哋啲Q版好正
成個感覺好溫柔
越嚟越鍾意夏油
真,又溫柔善良又體貼,好似動畫啲阿媽角色咁,睇漫畫已經覺得高專夏油好好,而家再加埋依把溫柔嘅考哥聲搞唔撚掂
你睇啲正負評就知
一話55555勁啲就多正評,一有相反意見就食負評
明顯係純粹55555fans theory
重有人話咩宿儺陰濕咁
明明宿儺就係堂堂正正咁去打,55555就要其他人buff加偷襲,呢啲就唔提
宿儺同55555好多層面上都係55波
但畫面上55555打得吃力啲,不過宿儺中一下無量啲fans就即刻打晒飛機話贏咗,之後虛魔羅果啲唔係自己唔計
90%既人都係5條fans冇計
咁五條作為五個主角之一多fans都正常
宿儺又冇乜人格魅力,又唔係好似火山頭為左咒靈而犧牲咁型,又冇假油plan左幾千年咁有毅力

作者對宿儺太少著墨,佢對上一次出場都講緊係80幾集之前,同埋好似工具人咁出嚟救左伏黑就算,咁讀者對佢冇乜好感都正常
都好屈下,一個人可以同時係最頂戰鬥用咁多最勁既術式

又魔虛羅又伏魔廚子領域
對佢有冇好感同睇最強之間對決點同 講真當日五條比宿儺界一下五條粉好似世界末日咁 五條偷襲係事實 你對佢有好感唔會變成佢冇偷襲 講真人地作為反派 同你正面對決 又話自己當代最強 係既洗咩搞偷襲Ed花招
動畫要睇起碼兩次先留意到細節位
同意
浴嗰集宿都有講
話用惠嘅樣對戰會方便啲
證明佢都知咁樣會對佢有利
大家打和啦好冇
一個唔係原裝同時都有特登耍陰招
一個開波前偷襲
不過講真,55555不嬲都係依個性格,佢從來都唔係等於正義,完全唔覺得偷襲有咩問題,硬係要講作為正派咩咩咩其實有啲冇意義。特別睇完動畫第二集佢嗰種思想明顯直到而家都冇咩大改變
打咩和 講講下就打和 討論又唔係要贏 宿係唔係原裝到底點解咁重要 你要分勝負 充分利用手中資料有咩問題 假油夠一大堆術式係佢一千年間係唔同人拎黎用唔通佢用又話佢唔係原裝咩 五條都可以分自己靈魂 成幾分 幾百年後再戰
一拳one畫到屎咁又咪一樣有人撐
One當時一拳係佢去免費網站到練習畫漫畫果陣出點知勁多人想睇落去 佢本身就畫功差 但故事好受讀者歡迎先最後出漫畫 唔好用One同其他人比
我講打和係因為其實起跑點一樣,冇話有人完全公平。因為依場戰役目的係要分邊個係最強,唔係分勝負就算,咁你用啲本身都唔係自己嘅能力已經難判斷。55555雖然偷襲嗰下都加咗buff,但係宿根本冇事,最後都係靠55555自己先打到宿hang 機。
但宿要逆轉情況係靠人哋嘅能力先做到,甚至可以講係要人救。簡單嚟講宿儺勁唔勁係睇宿主,咁依個係唔係仲係佢呢,如果宿本身就係寄生類人物姐係好似假油咁就話可以計姐,又或者能力好似乙骨咁係模仿,里香都係自己與生俱來嘅嘢就話姐。但係宿儺本身流傳後世個個都驚係靠佢本體,唔係而家依種借人招嘅宿儺

如果只係分勝負嘅話緊係咩都冇所謂啦,贏就得,成班人幫手打都得添
到底係咩野限制左你既想像 最強 對決 宿有新力量黎自宿主 惠 咁佢根據自己拎到既新能力去調整自己嘅打法 例如一直有意硬食五條招式 同領域 你有唔同嘅能力影響打法 咁佢本身有四隻手 可以用多種結印 /多種術式 到現在冇法用一樣 最強係用有既資源去打先係最強 佢可以睇一次就學識分靈魂 一樣 你睇五條如果分左靈魂幾百年後打宿主冇六眼你覺得佢夠打咩

頌話正面對決?

當日口響響,發現唔夠打要搵第二個人上身係事實
變左孔乙己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞