咒術迴戰(39)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
天逆鉾,唔個五條會唔會解封返,拎來用
Lm
好合理既推測但希望老師唔洗死or殘廢
打爆左個心都未必贏到 虎仔之前都係咁 所以唔覺得55555會手軟 佢講到明要打到佢好似少年院既虎仔咁 打夏油同羂索(夏油軀殼)都唔會留手

不如叫亡靈迴戰 d反派都係上身既千年老妖
其實解釋左沖涼有乜用未 魔又係乜撚
沖涼有乜用咪就係沖涼嗰話講
爆心緊係唔得 但爆頭可以 因為反轉術式由頭開始
重睇啦
其實開真係好似講到咁勁的話有咩理由唔開?
前期用膠刀技斬都唔用火技
啱 所以真係想殺的話 一早打左頭
真係 一早知廚房佬開放領域嘅話 已經可以開少一兩次領域 鼻血都唔使流就打到廚房佬hang機 冇計 要寫廢555
我個人覺得係大招留後手 反正有魔虛羅點解唔用 你比魔虛羅適應得愈多招(姐係佢要比五條打愈多)之後就輕鬆打 等五條千辛萬苦打完魔虛羅 再用開 唔好咩
如果真係大技 咁佢之前破到五條無下限個時開唔會仲好咩?個時五條仲未搵到破廚房仔領域既方法 早啲殺左五條仲好啦 魔虛羅都慳返
唔明點解六眼會睇唔到廚房佬用魔虛羅,又話可以睇到對方用咩術式同使用咒力既痕跡,如果放魔虛羅係影入面都會用到咒力啦
真係大技就55555血人->成身疤個時一嘢轟落去
六眼童子食屎?
lm
等睇最後一張圖宿hang完機參戰
咪寫左休刊囉
本身呢場戰鬥起點都已經唔公平
55555有救惠惠ge前設
可能鹿大師招「淨係可以用一次嘅大技」係關鍵
同意, D到就係唔好地方
係要寫到無情報交流咁
Lm
儺乙己一到巴哈,所有的人便都看着他笑,有的叫道,「儺乙己,你臉上又添上新傷疤了!」他不回答,對說,「溫兩指手指,要一隻魔虛羅。」便掏出一座御廚子。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又偷了人家的東西了!」儺乙己睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你偷了伏黑的術式。」儺乙己便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「奪舍不能算偷……奪舍!……詛咒師的事,能算偷麼?」接連便是難懂的話,什麼「魔虛羅救我」,什麼「我可是千年最強術士」之類,引得衆人都鬨笑起來:場外充滿了快活的空氣。

From 巴哈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞