咒術迴戰(39)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

垃圾簡體版

單行本係咒力
係我睇漏

咁有無講用咒力改變身體結構?
不如你地 直接睇 日文原文啦

單行本 其實唔可以作準 ,單行本翻譯都可以 譯到好屎
OK
邊有得咁講真人 火山頭 克蘇魯 假油 里梅 宿儺 有幾多人夠抽?
係 有嘢未解 咪要傾
點樣未解
再問呢個問題
啲人答多幾次就忟
Ching自己碌番漫畫睇555解封前後幾集
20隻手指加身體 唔用影法術夠唔夠抽
乙骨用n種術式唔見你地嘈
不過無乜漫畫係每場戰鬥加設定
要靠呃女人甩到身已經柒啦
由良由良
當初打天使已經柒到癲
未見過咁撚樣衰既最強反派
唉 你想點演繹就點演繹啦
各自share左睇法 唔信就算
扮自己係伏黑惠呃女人求唔洗死
真係好柒
我而家信啊,因為係我睇漏用咒力強化肉體黎戰鬥,漫畫有講

但係邊度有講過可以用咒力改變人類身體結構?

我見漫畫得真人可以用無為轉變改變人類肉體
其實本身作為敵人咁做就冇問題嘅,但宿一直俾人嘅感覺係唔會用依啲揦鮓招,而係正面用力量決鬥都會碾壓嘅人,所以先覺得柒。
咁睇甚爾真係有魅力好多同樣係冷血,殺人唔眨眼,但打唔贏就認,輸咗唔會覺得唔抵,為咗自己心愛嘅仔願意接受殺佢嗰個人嘅好意。都唔講最後打破規則奪回身體權自殺

假油就好聰明而且奸狡符合形象,又有自知之明,不過玩弄夏油嘅身體不能原諒
廚房佬不嬲都係咁陰濕
只係佢太勁無需要用陰招仲可以串柒柒
佢無十足信心根本唔會冒險
骨子入面同隔離廠無慘一樣
所以露咗底咪柒,原本嗰種奸角人格魅力都冇埋
佢明明都用埋啲咁嘅招仲好意思同里梅喺到笑虎多麼的棲慘佢自己都為咗生存要用呃女人嘅招,點知轉頭喺到高高在上問人類點解咁弱都要咁執著要生存,弱者就應該用相應嘅生命品味不幸
其實係芥見到而家都冇點透露過宿儺既過去
只係知佢史上最強,搞到讀者對宿儺印象得勁同陰濕
就算係羂索都有透露左些少過去,但係宿儺就一直收收埋埋唔肯講
不過宿儺既原裝真係幾型,希望之後會用返原裝黎打
其實好多野都冇講明
真人果篇有提過
人的靈魂會改變肉體構造
天使同宿儺都係兩個靈魂的顯現
純個人理解
真人寫到咁黑人憎塑造好成功, 廚房佬冇咩點寫佢
91話真人講過唔同術式唔同世界
所以唔需要執著呢啲位
唔太認為之後會再寫返徐晃生前既嘢
又玩臨死回憶既話就犯埋格離鬼滅既錯
過份矯情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞