咒術迴戰(39)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我係分析中間有咩野佢大意冇做我又冇話佢任務失敗係咁嬲做咩
甚爾要交條屍比盤星教啊
先殺天內要同時對住夏油+五條你會唔會做啊

腦補你都要腦補好少少ok嘛
你講得好岩所以佢要除去(殺)五條
我地都係講完做準備完成任務ja嘛你up乜柒je
你ge無斬頭 = 大意係腦補
點解唔可以話甚爾怕埋去斬頭會比五條偷襲 = 謹慎

可以兩面睇ge野你憑咩覺得你一定係正確
我係分析緊 同埋你咁睇我唔會話你錯 咁就係我同你既分別你一直想話我錯而我只係分析你可以帶出佢有其他想法可能發生例如你講比五條反殺 可以討論下
我自己用大意 你話我錯先 我再話你知我既想法
你可以收皮ga啦
你依家只不過係度鳩up 唔斬頭必等於大意
甚爾大概一樣可以殺夏油但佢制伏完夏油之後都有分析式神使同咒靈操術ge分別

咁你點解唔用返同一種諗法去諗甚爾尾唔尾刀五條
雙重標準
你腦補補到咁死ga咩
罵術迴戰
你想嬴姐我唔同你
你呢D叫論斷ja嘛
分析唔係睇結果係睇你腦補ga咩
你仲要叫人地唔好用結果論, 呢D叫分析?
係囉係囉
自己鳩up完之後比人笑你論斷又話人想嬴
你個大意論根本就一堆缺憾

唔尾刀一定等於大意
咁你做咩唔講甚爾唔尾刀夏油傑係大意
我係係事情中間係伏黑既角度分析唔係事情完左番轉頭睇件事你明未
所以我先一直強調唔好用結果去睇 我一直係用果一個時間點睇緊伏黑會點做同點諗 佢用智謀令五條攰 搞咁多野姐係有想法既人
唔尾刀夏油傑係佢故意 佢自己講左
你無得兜ga啦
你上面講左幾多次大意
有咩想法je
你都係我提你話甚爾唔尾刀夏油都有佢ge考量存在
你先開始講甚爾有想法
咁點解唔尾刀五條就一定係大意先

你依家又解釋返你點睇有春用? 你上面有幾多個留言講緊唔斬頭 = 大意?
論斷叫分析? 腦補又叫分析? 你中文邊到學ge
唔怪之得你仲要打埋殘體字, 屌原來同個文盲講野
伏黑(內心)贏
係囉係囉
畫埋比你睇甚爾尾唔尾刀會有考量
咁你憑咩話唔尾刀五條一定係大意

自打嘴巴
咒術迴戰有55555 vs 宿儺大戰既同時,

連登亦有兩位連登術師大戰
用日文輸入法就會出五条 殘體字???
你要記得伏羆講過有五條係到冇人殺到星槳體所以佢要做既係排除五條 而排除五條有2個方式 1冇力化(例如打佢但你唔知幾時會醒再同你打)

有無殘體字啊屌你
大意係我既睇法你可以唔同意但大家都冇錯 正如我唔會話你覺得佢怕五條反殺係錯

我既睇法佢係大意係咁多
我選錯字姐咁嬲做咩
如果真係有分析就唔會一開口就話人大意啦

你根本就無認真睇曬全部
剩係甚爾點解唔尾刀夏油都足夠你分析佢尾唔尾刀有考慮啦, 你可以收皮ga啦

選錯字所以就唔計打殘體字
Feel到就嚟誕生特級咒靈
是但啦
我一開口? 你跟我講野好多年咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞