咒術迴戰(39)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
一個人可以用兩種術式根本就Bug黎,個個反派咁玩就屈哂啦,明明就與生俱來
可能5條輸左比假油拎埋個身體
主角果邊有三個特級都唔差
仲有真希
原本又講到一個人個腦用唔到咁多術式

跟住又瘋狂食設定
5條未出回憶同走馬燈應該未死住
假油一條友3個術式已經好bug啦,本身同你打已經要估估下
當佢人型咒骸
好似panda咁塞幾個靈魂入去玩
同時廚房佬喺55555第三次開領域果陣專登打外部更硬嘅部份,應該都係為咗拖時間比魔虛羅適應
可能領域入面兩個互射必中指令果陣魔虛羅已經食咗D無量空處
咒靈操術重可以抽取術式
差一隻手指喎

係咪要傾呢個問題傾到套漫畫完?
呢邊好鬼多小里梅 ,人地廚房大哥 ,都話不用放在心上

唔明點解要死咬一隻手指會差咁遠實力
宿自己都講咗食返自己個身就=20指
好矛盾
日車術式係審有罪嘅人
但係如果第時文明恢復返嗰陣
佢就係行緊私刑,咁日車又會點做
唔知食完自己之後果一隻手指係咪仲有力量
其實使唔使將食左自己個身=20指嚮每個post置頂
好撚煩

仲有話釘姐會出返嚟嚮淨返隻手指打釘呢個問題,一開始連55555都話整唔爛隻手指,咁d釘點會打得入
或者佢係收埋魔虛羅喺影度要魔虛羅自己食無量空處
唔係佢幫魔虛羅頂
所以後面補果句無量空處對咒靈影響比人腦細可能都APPLY到落式神度
魔虛羅喺之前宿儺閂必中同55555貼身打交果時魔虛羅已經中咗適應緊
火冇用
打唔入555
你搞清楚先,強化肉體唔等於改變身體結構

除非我睇漏,漫畫講有關咒力同肉體關係既,得天與咒縛

機械丸:肉體換咒力
真希/甚爾:咒力換肉體

兩邊都係天生既

用咒力可以強化肉體,你又係邊頁睇到?

你係睇漏

唔會啦
一黎除咗最後一次 無量都係俾御廚子中和
二黎若果係虛魔羅自己中 即係至少中左3min+2min40sec 咩構造都hand晒機啦
唔識睇簡體就睇繁體啦

寫到明係咒術強化,唔係咒力

係用術式強化攻擊,例如九十九
宿儺閂左自己個必中咪冇咗必中互相抵銷呢個效果所以要貼身打拳
果時除左掂住55555嘅嘢都會中招
而55555見到魔虛羅現身都話要趁佢適應前一擊收佢皮
所以就算一直開住無量空處魔虛羅都會適應到
停唔到佢一世
開得愈耐佢可能適應得愈快添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞