咒術迴戰(39)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
六眼 +無下限都要睇使用者,55555 好似勁過前任好多仲識反轉術式
係無量空處快過御廚子0.01秒開
55555喺宿儺中無量空處之後果一連串動作加埋魔虛羅現身打爆領域前嘅時間都唔止0.2秒
咁可能魔虛羅就係因為中埋果0.01秒先適應咗
咁我估宿儺應該會贏,5條打輸死亡/休養,然後憲倫成功改造世界大部份都係咒術師,普通人應該剩返少數。
屌 有咩咁值
有啲難carry
上一set 有七海個副眼鏡 應該無人carry到
天使都有加把口
等睇 宿難 俾 伏黑趕出身體
若果我冇理解錯 個順序係咪:
宿儺唔知幾時半開虛魔羅收埋係影到(效果應該係淨係放個輪出黎用宿儺自身受招黎適應)> 第一次轉輪 (可能係適應咗無下限護罩/赫/蒼)>
55555開早左0.01秒領域(有機會係宿儺專登遲0.01秒)> 宿儺中左0.01秒無量導致呆咗一下> 55555就係呢下打爆宿儺雞心> 跟著一連串打鬥(冇畫出黎) > 因為雞心重創 2分40秒宿儺提早頂唔順破御廚子>>>同時間法輪load好適應無量> 係中無量前一刻/完全hand機前up埋布瑠部由良由良> 虛魔羅正身出現(呢一刻已轉左兩格法輪適應咗無量+唔知邊招無下限)> 虛魔羅破無量
1) 依家unknown係唔知宿儺係2分40秒至虛魔羅破無量中咗幾秒同hand幾耐機
2) 55555唔知仲有冇招係虛魔羅未適應
若果我冇理解錯 個順序係咪:
宿儺唔知幾時半開虛魔羅收埋係影到(效果應該係淨係放個輪出黎用宿儺自身受招黎適應)> 第一次轉輪 (可能係適應咗無下限護罩/赫/蒼)>
55555開早左0.01秒領域(有機會係宿儺專登遲0.01秒)> 宿儺中左0.01秒無量導致呆咗一下> 55555就係呢下打爆宿儺雞心> 跟著一連串打鬥(冇畫出黎) > 因為雞心重創 2分40秒宿儺提早頂唔順破御廚子>>>同時間法輪load好適應無量> 係中無量前一刻/完全hand機前up埋布瑠部由良由良> 虛魔羅正身出現(呢一刻已轉左兩格法輪適應咗無量+唔知邊招無下限)> 虛魔羅破無量
1) 依家unknown係唔知宿儺係2分40秒至虛魔羅破無量中咗幾秒同hand幾耐機
2) 55555唔知仲有冇招係虛魔羅未適應
係要型嘅就拎番主導權,然後喺個生得領域到同宿隻抽,咪鬼再喊
屌你 講咩都得
但你話99輸就on9啦 擺明劇情殺啦屌你

質量大到整到黑洞 仲會點俾重力逆轉到呀?假油要想像到每0.00000000001微米係點俾黑洞引力拉扯先自救到 咁短時間 個黑洞一同佢想像中有極少差異 佢都收得皮 仲完好無缺咁行返出嚟 真係吹太大

都廢撚事講佢術式溶斷緊仲識轉頭殼你冇術式 你轉個頭殼俾我睇下

仲要大哥穿血威力仲要強過冇眼個條友唔知幾多倍
個條友連花御都打得入 假油肉體硬過花御?
我理解係 咒力可以強化肉體
宿儺同天使的共通點係奪舍失敗/冇奪舍
但咒力依然可以係主人個身體散發
想問。動畫而家係漫畫幾
下一集係70開始
謝謝
成日覺得戴呢副太陽眼鏡好似啲老爺咁
作者想點咪點
玉折擺明俾甚爾殺咗
過一陣反轉加覺醒
輸一輸俾廚房佬之後開七眼八眼都仲得
芥見敢畫到好似BVS超人發癲個世界線咁都幾正
不過佢應該唔夠力hold到咁大格局既故事都係快趣BBQ end左佢算
似係會換返宿儺去虎仗入面再打過
咁緊係作者想點就點,我見上面提到3個大事件,咪估下劇情。5條贏咗感覺好似會完,5條輸先會有其他大事件嘛

不過我就緊係想佢贏先退場啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞