咒術迴戰(39)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你邊有理性分析, 你純粹鳩估ja wo
肉體無講四手勁過二手, 你就直接話四手攻擊力大大提升, 因為可以唔skip步驟

依家有無話唔skip步驟個威力會大到打得穿無下限先
你講到似層層咁好似你見過以前四手宿儺斬人個威力咁wo
佢打唔打得穿無下限 你認真睇就知 一開始係領域到點樣打唔穿
動畫個5條型到好過份
One 有心畫都唔差,而且分鏡係一流
未開領域前宿儺有斬入過無下限?
宿儺斬入55555係因為領域爛左, 55555術式溶斷先斬得入ja wo
我當所謂宿儺如所說有skip步驟
未入領域戰
skip步驟無斬入過無下限 = 唔skil步驟一定斬得入

開始領域戰
skil步驟傷害唔夠55555反轉術式快 = 唔skil步驟一定斬得死55555
仲要講緊55555反轉術式係壓倒性勁過御魔伏廚子

你呢D叫理性分析
建議睇多次
澀谷事變就係話特級咒靈中0.2秒隨時會醒返,所以先揀去殺晒d改造人先。
鬧交都算 但點解個個都千字文咁好心機嘅
歡迎加入咒術學院
睇返宿打萬嗰集 佢用玉犬 圓鹿 貫牛 都有手勢+召喚
唯獨是頭頂個輪無跟ROUTINE 同埋細字有寫宿有抑制性能咁運用
我估呢個都係伏筆 呢隻嘢使用方法有機會同其他式神唔同
所以只要唔係咒力消失就可以繼續存在
或者之前宿一直抑制佢走出嚟 然後宿HANG機 抑制消止 佢就可以走出嚟
個個都跟芥見學野
我都唔想再覆五條fans同普通讀者既分野真大
我邊有嬲打得多字姐,一直都好中立咁討論
調伏完變式神 應該淨係需要手勢 同埋廚房佬應該一早就開緊 爭議位我覺得係當佢hang機之後 應該冇咒力或者指示俾到式神 魔虛羅應該化返做影
多謝指教
你有冇諗過宿領域既輸出未必係100%因為佢召左魔虛羅要比佢適應五條既術式不過咁講又番原點
結論係大家都唔知如果五條對虛真正原裝宿 因為原裝既宿唔存在係依個時間點
呢到啲會然對佢哋嘅實力仲了解過芥見
你ge認知就係依家ge 宿儺一定廢過原裝宿儺

我當你講係正確, 宿儺唔係用100出力斬擊又點
佢真係將資源分配落去暗開魔虛羅, 咁係唔係代表宿儺覺得用呢個戰術會嬴?
原裝用唔用到呢個戰術?
如果影法術對宿儺黎講係debuff咁做咩唔直接用盡全力用伏廚子
芥見:我未諗到咁複雜,下集就極之番比大家開心吓
299秒殺哂改造人之後假油同55555吹緊水果陣真人仲停緊機

遠離獄門疆,幸福永存
五條fans 一定要人認同 55555 > 原裝宿儺

其實根本判斷唔到 因為都無人知宿儺無左十影法個打法會係點

當然 55555 唔使理 惠 身體 重係咪不停開領域 又唔知

睇落去算啦 無乜好拗
六眼個設定獨眼貓又唔講多d 淨係知甚爾收埋佢睇唔到 收埋係影既法輪又係睇唔到
原來呢篇巴哈都有玩
輪到我重睇 咁撚細格無留意到真人
55555估唔到真人咁撚廢299s up先醒到
不過宿勁真人咁多應該快醒唔少
今集最後補左句話咒靈同人腦結構唔同
無量空處對咒靈影響細過人腦
所以上面我先講宿儺點勁都係用緊人腦應該唔會快過真人佢地醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞