咒術迴戰(39)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
0.01s係講開慢左0.01s
定中左0.01s

感覺上乙骨係講開慢左0.01s
最後一隻手指宿以為係55555度

其實係腦魔度

係宿儺收皮之際又會有新野玩

同時55555都到極限
慢左 然後已經捅穿左一下
宿儺個領域唔知係算開左定冇開
即使開左亦唔知受傷後仲有冇抗衡到

都係等下集
俾番宿佢應該就成長到
係兩個都成功開到領域
但比起之前果幾次 無量早左0.01秒成型
即係無量成型後有0.01秒冇俾御廚子中和
做成宿儺中左無量空處0.01秒
因為得0.01秒 宿儺又未去到完全hand機
你就當係呆左一下 咁就俾55555承機捅左心口一下 跟著好似上一round咁繼續互揍(互揍過程冇畫出黎)但心口重傷導致今round御廚子係2分40秒提前瓦解
巴打解釋得好好
唔知係我問題定真係咁, 佢個幾格圖完全睇唔出係咁
唔係你問題
佢明顯趕收工
可以skip都盡skip
宿儺收咗五條皮,重傷
腦魔尾刀宿儺
因為一日有個勁過自己嘅人,都唔到自己話事
難得今次齊咗可以收佢皮
由瓦解 到 魔虛羅打爆結界果d 時間
宿儺有冇硬食無量空處
👆
呢part好似暫時未交代
亦係0.01秒以外
有冇hang機hang得更嚴重的爭拗點
御廚子瓦解嗰下咪開始硬食無量空處
佢個畫法似係硬食
有冇Ching可以study返十種影法術 式神瓦解條件係咩?
若果係咁 下一集宿儺會瞓係地 變55555 vs 虛魔羅 而唔係2 v 1
不如傾下日車幾時去自首, 又話結界開左就去自首 日車同佳
都係等下集啦
其實55555有瞬移 有好多打法可以用
例如夾走伏黑, 掉魔虛羅落火山 瞬移乙骨過黎殺左魔虛羅
但咁打會好冇癮?
啱 55555本身唔洗鬥領域ge話 打法可以彈性好多
問題佢身體仲支唔支持得著
我估佢流鼻血係因為腦出事
多次反轉術式治療溶斷可能係要犧牲埋補新鮮大腦果part
結局日車一定係做咒術師 唔使諗
我覺得流鼻血係代表555將反轉術式全力用係減cd到 所以身體有傷都唔醫住
醫表面傷痕唔醫內傷有d怪怪地
電影同漫畫都常用流鼻血黎表現個頭有事
所以我傾向燒壞腦
流鼻血係過度使用術式 真依就係例子
又係喎
拗原唔原裝
我覺得拗咩用陰招先on9
有咩好拗, 廚房佬條友不嬲卑鄙無恥贏到就得
認左佢啦
一開二用反轉係下半part生番出黎定上半part

會贏喔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞