咒術迴戰(39)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
鳩估, 假油分分鐘又係類似巨人個D:

「我都唔知點解架, 想做咪做囉」
假油唔係講左 自己想見證到混沌咩
搞咁多野想創出自己幻想唔到既未來 所以愈亂愈好
佢實力唔算廢啦靚唔靚同性格好主觀唔討論

佢啲術玩共鳴就可以傷到靈魂,假設佢真係返生而宿儺最後隻手指起佢度,基本上佢可以無預兆遠距攻擊宿 冇俾佢發現嘅情況下可以話係MVP

當然仲要睇獨眼貓俾唔俾佢出場咁玩
Ching 講野幾客觀 雖然其實我係想了解下 鍾意釘崎d人ge主觀睇法

另外 同意佢打法係可以咁玩 但咁樣比佢出場 而又有貢獻 會令到場大戰變得好兒戲

情況同比高羽出場 覺得宿儺輸左好好笑 然後成功左 係一樣咁白痴
我認真睇多次,係我睇錯咗,感謝提醒不過結論就係佢哋都係有生路但我的確唔應該用救,而係至少唔使死。可能因為睇住一個一個角色俾真人摧毀,望到宿儺玩完仲會放人走先有錯誤認知係救自膠

Btw其實我唔係唔鍾意宿儺,只係覺得有時佢喺劇情上真係冇咩稱得上詛咒之王嘅情節,可能因為其他反派仲衰仲殘忍齋論55555同宿儺,我係後者派多啲。但係依場戰鬥我會支持55555畢竟咒術啲正派一路以嚟都好L慘,希望55555可以帶領主角團贏
宿儺到而加仲有後手
火 同埋 萬既咒具?

5條硬抗御廚子個陣唔用火
有可能係留左呢個術式係虎道
但有都冇用
冇人知呢招用法 打火山頭個陣講左堆野

萬既咒具
未必傷到5條

5條後手
可能有既極之番
或者5條都應該要有咒具
有人估五條有天逆鉾
咁十年前同一個司機同一部車咪得囉
你有冇咁蠢呀
假油應該係轉移時不斷混唔同宿主嘅人格同記憶
有時會諗
就算冇假油出現,真油最終個目標都會同假油差唔多

乙骨對多次夏油傑個身體
五條今次照講返上次段對話實喊死
釘姐術式有針對成份
打真人分身嗰陣都似雙倍傷
用返到甚爾殺佢ge同一招殺宿儺
但釘得入宿儺隻手指咩?五條都打唔入
父債子還
畫咁耐宿儺招技望落廢廢地咁
啲斬可以用肉體擋 斬咁耐都係皮外傷 衫褲都冇爛過
廢廢地你認真?
全作除左55555未有人可以硬接冇死喎
屌拿星用左一星期由零開始睇到229,好好睇

本身未睇套野啲人講到火影二世咁,又見到229啲作畫嚇死人,但睇落原來好有趣

睇左零鐘意乙骨先睇正傳,發現個個都幾型

伏黑玩影子十影法幾正但shf淨係得個人,啲影獸冇晒影
成套作品係得55555同魔虛羅先斬唔開,其他人至少斷手斷腳喎清
220話嗰到其實留咗一大堆伏筆,虎+乙都話有救伏黑嘅方法,但因為點都要等宿儺反擊唔到先得所以就冇講落去。然後仲有九十九本嘢
再加上我係咪睇漏咗?虎講過有咩都會食落肚只要殺得死宿,然後虎向脹相道謝關於兄弟嘅事,脹就話只要活喺虎身體已經得,咁係咪姐係佢將剩低啲相圖兄弟食咗落肚?

到229話,宿中咗無量空處某程度上可以算無法戰鬥,魔虛羅例外啦。而亦都係嗰刻後冇再畫主角團睇直播,會唔會已經趕咗過去咁55555負責單挑魔虛羅,其他人收拾宿儺殘局。咁就大家都有戲份
可能作者都未諗好
伏黑shf全系列最平
ins見過$160 仲平過釘姐
頭先再睇,原來figma有跟玉犬特典有鵺
前期真係好撚似火影喎
虎杖算唔算頂到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞