咒術迴戰(39)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
三個大事件
澀谷第一個
死滅第二個
語無倫次?我護緊乜野主?
我由頭到尾都只係屌緊你個柒頭皮 你搞清楚先好唔好
唔岩聽就起鋼 唔見我對住其他人起鋼?
我見你一開始花咁多心機打左段"客觀分析"黎表明自己有幾中立
咁我咪比下面你覆個comment囉
跟住你就發哂癲咁將d我冇講過既野賴哂落我到 我講句關我撚事有咩問題

正常人呢 個重點就是個comment入面既內容
而你呢 就係內容下面個兩個數字
你care唔care正負評就唔知喇 你自己最清楚

岩呀 你真係唔好再嘈 唔係一陣又流口水又嘔白泡就無謂啦
算啦,on9仔打幾字都係on9仔
真心唔值得為你個傻仔再嘥時間
自己好嬲好嬲跟住FF人哋流口水同嘔白泡
你估個個係你咁特殊咩,block柒咗你算數
懂間太多on9仔,無謂浪費時間係你度
覺得會用左黎打假油但係miss左/ 比重力剋
block人又要出post比哂通知做乜鳩 你小朋友定走住黎屌?
同埋上面講漏句
我係你就真係唔好再話任何人中文拎U

丟人現眼
如果佢重肯寫虎仔嘅話就點都會比機會佢上場
所以一定要有對手,而且虎仔個feel似打宿儺多過腦魔
今次開嘅時間點都耐過0.2秒啦
又有嗌交推post術
呢啲咒術po基本野啦
當時秤vs鹿紫雲一樣嗌交
仲有一個未知事件我以為依到無論55555輸定贏都係駁住大結局,宿應該點都死係睇死喺邊個手上,至於假油如果仲俾佢走到唔係即刻打會好拖喎
有咩漫畫唔講設定

無肉體繼承? 心臟都無埋喎
55555打死宿儺第三個
唔會啦

本身提過十影 同 六眼無下限 55波

而家頌要十影加廚房
55555出返嚟第三個
又上演互相詛咒
呢個post既特級
終於互屌完
聽陳蕾士,作者都話冇咁嘅意思

係班契弟過分解讀
第229話 孤身漢化

下週休刊

TG GROUP: https://t.me/joinchat/g2i7D9VROMQzYjM9
TG CHANNEL: https://t.me/jujutsu_translated_by_myself

成套野除左講虎杖,其他篇章真係好好睇
心係虎既如果有肉體繼承咁果個就唔係虎既心啦 佢只係靈魂所以唔洗心 靈魂控制虎既肉體 控制左虎死左一樣可以繼續用
55555係咪收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞