咒術迴戰(39)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

假油從來都唔係自信最強
都話自己會俾55555秒
為目的借其他力量冇問題呀
宿柒就柒在天上天下唯我獨尊
結果自己既術式唔係天下無敵
要十影幫拖

其實四手兩手分別不大,宿儺對萬時講隨意變返四手都得
不過用伏黑惠個樣行事方便D
再打,睇下邊個上
可以話宿儺贏咗但關鍵時刻惠醒咗
搞到宿儺暫時打唔到住
跟住影響劇情走向
派埋剩底嘅乙骨同真希上場打腦魔、裏梅.....
又或者宿儺贏咗但重傷,之後腦魔想入埋佢身....

其實任佢寫,要寫實寫到
乜都係你估
如果四手勁D,生死大戰仲唔變返四手咩,隨時變左四手十影法都用唔到
無論邊到都係到講緊原裝宿儺同五條邊個勁啲
你應該話係芥見引戰好成功
咁55555贏左點解又一定大結局
鋪左咁多伏筆佢會爆偈寫佢之後參唔到戰一樣得
佢係點出返黎
呢d野好似冇一句係我講?關我撚事?
甚至我從頭到尾都冇幫過任何一邊講野
我剩係笑鳩你一句衝出黎護主 你就又狂粉又睇漫畫好嬲又咩原唔原裝又咩史上最強
你想up乜7呀
太樣衰,俾獄門嘔番出嚟
(獄門疆·里)
飛機杯
似係伏黑爸既體術
好似真希咁,每個人死前都可以將某能力俾其他人
其實都差唔多完,芥見都有講死滅係最終章,然後佢上年話陪多一年倒,保守啲當年尾至下年月頭完,周更頂多都係廿零集(仲要全勤唔休刊)
如果要輸下集55555就要輸再拖落去唔贏,又要打假油,一堆伏筆又未解:虎個背景,脹相俾佢嗰本嘢
咁唔關你事但衝出嚟搏屌果個咪係你囉on9仔
原來乜都唔知但衝出嚟話人護主,死撚開啦傻鳩
真依係拎走埋真希剩餘ge少少咒力, 令真希變成天與暴君
上樓硬撐個d

而家諗返好彩恵冇賣到去禪院
睇返漫畫直哉班人點對真希真依兩姊妹 好有可能津美紀去到都係做打雜
甚爾冇咒力冇術式都係俾人當垃圾 所以幫自己個仔改名做惠(受上天恩賜有術式) 但係唔記得自己個仔叫咩名真係好仆街
最新訪談話開始收尾,但係短時間內完唔到
而且冇話過死滅係最終章,jump漫畫既傳統係最終章會大大隻字寫係卷首到

ching我以為你假膠 原來係真on9
我話緊你係到九唔搭八 想up乜柒呀
你咁撚樣仲好意思係上面話人地中文拎U?
家陣唔話得你做護主犬?做得出怕咩人講
話就話自己中立 然後就話五條呢樣個樣 又話五條粉呢樣個樣
你呢條濕鳩又真係幾中立喎
死撚開啦你呢啲先係護主狗啊
一有唔啱聽就起鋼
我不嬲都話兩個55波,但畫面判斷係55555處於下風
家陣我有話宿儺贏咗,55555輸咗?
係你哋話我緊張負評,我問返你哋尸邊度睇得出啊傻鳩
成個低能仔出嚟搏屌
唔想再同啲弱智仔嘈,你繼續啦狂粉
好似以前有講過咒術有三部曲,死滅就係第三部半年算唔算短時間?
無量爆左 宿應該好快hang完機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞