[D505-] 抗俄衛國 167: 烏軍兩線穩定進攻

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
post下啲鳩圖希望少啲人理北約峰會實質成果
戰爭狀態下烏克蘭正式加入北約咁其實大家都知好難,除非俄佬發癲
不過G7國家宣佈咗Ukraine security package,北約又成立咗NATO-Ukraine Council,歐美又會繼續提供必要軍備物資,F-16培訓計劃都落實咗,澤仔都覺得收貨
拎個紙皮去做碳14
搞唔掂補給線都唔能夠真正過河打
差幾十年分唔到

我覺得幾似咁(搵唔到fast forward版本)
如果扎波羅熱核電廠如之前吹到行一樣7月5日被炸, 北約鋒會內容就會變成烏克籣入正式加入北約, 然後啟動Articles 5 直接殺入去

宜家的成果, 係因為俄羅斯最後都冇種真係炸佐核電廠, 所以北約亦留佐一手, 冇推到最aggressive進度咁解.
不過, 呢個鋒會亦係俾普京警告: 唔好想玩核威脅, 北約可以喺任何時間殺入烏克籣清場. 之後再來一個莫斯科的55日2023
>(R)
同一幅圖,同一日係ptt八卦板推到上熱門,根本係 認知作戰一部分
台灣應該現役都唔太夠,好難捐
另外四個邊個?
佢話幫手足托管ac
如果係真,都解釋到點解咁大分別
我一開始留意到佢, 係佢狙擊黃世澤,
成日貼晒一大堆圖出黎, 煩撚到爆,
後來佢會喺烏俄POST廢UP引戰,
仲要quote埋我個名鬧我, 我先留意佢.

到底所謂『之前既佢』, 又係咩狀態?
畫四幅圖出到九格
個漫畫家都幾hea
太遲拍板買M1

好在支那都係T72改
一個D都無
台灣坦克舊得濟 而且本土都未必夠用。加上唔會直接軍援,最多只係through 第三國去捐。

另外,台灣嘅坦克可能未必夠打,而且現役,以免暴露弱點
N巴, 幾時的投票來的? 係乜嘢委員會的Bill?

有冇多D資料?
但好match, 你無法否認.
D 喺黨內控制強過R.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞