[D505-] 抗俄衛國 167: 烏軍兩線穩定進攻

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
裝備啫, 有啲可能係國防部提供俾佢地既.
又係呢個論點, 同出面看圖作文既五毛一模一樣.
你望下著藍衫嗰條女係咩人先啦.
講起戰術/策略
反攻初期好似有啲片示範過射條炸藥出去誘爆啲地雷
呢個方法係咪有乜嘢弱點
最近好似無乜見到人講
我諗就係反地雷開路車,但你咁樣開部無乜裝甲無乜反敵方坦克既車去前線開路,結果就係好似之前有個識打既俄佬坦克車長咁,上一上前線,兩砲 ko 晒兩部除雷車再走人,無仇可報
傻閪5毛
, Martin同許生鬥法, 係商業層面上對決: 大家一樣係cloudflare Enterprise客, 一樣有經理同律師團隊跟. 其實幾好睇

BTW, 喺Google searching result的鬥法上, Martin係做到嘢, 可以令Google delist哂連登的searching result (呢點用開google的小弟係好覺眼的, 明顯連登的PO唔再喺google search reuslt上出現), 證明佢同德國Google係有緊密合作.

但佢的極限, 就係一個普通商人 + 時事評論員咁多, 呢個範圍外的事情, 佢只能呼籲做嘢, 佢本人無能為力.
九龍治水做既事同班五毛係一致.
我當初無鬧錯佢.
上一上前線, 要冒排雷車附近有反坦克小組埋伏風險.

概然派得坦克狙擊掃雷車, 烏軍自然亦會派反坦克, 甚至反自殺無人機小組護衛(對付柳葉刀), 至於遠程砲擊, 烏軍亦可以準備反砲兵戒備.

最後都係臨場發揮, 貓捉老鼠, 睇下破壞者同防守方, 邊個棋高一著.
MICLIC對引信設計較複雜嘅地雷冇用

美軍FM 20-32手冊
睇下地雷埋得幾深, 埋得唔深的話, 用翻土工具配防爆板, 都係一種除雷手法.

烏克籣有將推土臂裝上裝甲車同坦克, 當開路除雷車.

當然, 除雷過程需要有護衛, 確保唔會出現#80 巴打形容的情況.
理佢條女都唔理澤仔依位主角
傻閪返去工場啦, 你唔駛入筷子咩

而家西方領導人一有支持危機就去烏克蘭"朝聖", 仲唔知咩事咩
烏克蘭而家寧願推慢d都想減少傷亡

同埋近排都無乜聽講過咩地方係蛾佬守得住
入緊巴赫姆
連尼住點解唔ban晒D五毛佢
I've seen enough
九龍治水 (#362827) 五盧布死全家
我不嬲撐烏

加拿大多倫多呢邊烏克蘭集會同埋籌錢我好多都有去,亦有去教會幫佢哋啲refugee

完全冇講過任何支持俄羅斯/中共言論

只不過我踢爆fake news多,阻班扮黃kol揾食,所以咪“五盧布”囉

我叫人咪撚再課金俾9upper,因為一蚊都落唔到真手足手,預期買精神鴉片圍爐取暖不如幫下真正手足?

要支持手足/烏克蘭人直接俾錢烏克蘭軍方/支援在囚手足機構先有用
俄羅斯連古董坦克都出埋,不過我諗佢哋係用嚟做固定砲臺守住陣地。

而家係陣地戰,係會難推啲
食屎啦你
上幾個post你已經入黎spread失敗主義引戰
一時話烏克蘭死得多人抗戰唔值得
跟手再屈烏克蘭有納粹份子(跟本係黃俄line to take)
再響公海老屈w巴係國安
全撚部有圖有根據

你出面公海帶風向都算
入黎搞事我實咬撚實你
我諗到廖耀湘嘅遭遇
5盧布畀多佢
5毛係5戈比(Kopeck)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞