[D505-] 抗俄衛國 167: 烏軍兩線穩定進攻

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
帝巴似係半唐番嗰隻, 有時睇你寫文,
會似喺嗰啲細細個喺外國讀完書返香港既人.
sorry correction, syriza 19年已經落台, 過去年半係右派主政
呢啲人係立場先行, 與一切道德理論或利益主義無關.
你無需要同佢拗, 因為佢地無咁既智慧同邏輯去了解你講既野.
wagner group應該唔會自取滅亡.
唔好忘記, 如果白俄志願軍、自由俄羅斯軍團、俄羅斯志願兵,
三支部隊殺入白俄, 係完全唔關烏克蘭事.
非洲班廢人乞兒根本就夠食
所謂援糧基本上都係貪污位

好耐以前已經講緊
非洲愈捐愈腐敗
愈捐經濟愈差

同你捐錢去支那起學校差唔多
左=共
講完
問題係成班難民湧入西方國家又係另一個問題.
所以有時候俾糧佢地係lesser evil.
條片用infographic嘅方式
整理咗上年到6月底為止俄烏雙方嘅軍備損失
https://www.youtube.com/watch?v=YkjlQrV5brw
無用
實際上唔會去到需要既人手上
或者係個需求由一開始就唔存在

好多所謂非洲難民都係假難民
只係借歐盟漏洞想去歐洲做蝗
中間再夾雜d蛔去做低端人口

中國香港例牌幾乎唔收人, 每年踢走唔知幾百個
https://twitter.com/new27brigade/status/1685662607171301376?s=20

大英祖國, 咁多年來都係捍衛自由, 民主的堅定堡壘
提督, 厚巴, 將中共國出來班人渣同"狗"與"豬"來相提並論, 係悔辱佐呢兩種對人類作出巨大貢獻的動物.

希望大家注意一下, 唔好再用狗/豬形容豬狗都不如的人渣謝謝
再係咁,可能用人渣嚟形容佢哋都可能侮辱人渣呢個字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞