【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
士兵都冇諗有skrull依樣野

同埋自己保命都難啦,有人帶走總統自己唔洗煩
有冇人覺得Gravik比人射爛塊面個下回頭好型
War Machine係Skrull變
咁真War Machine去咗邊???
開來個場好睇
九成九都係俾對家困住啦
唔通死咗咩
7月上個套barbie有佢份
得覺得Gravik 最後會淨係識講I am Groot
坐上架車送多句 "family!"
呢啲唔通真係要畫公仔畫出腸咩
咁其實war machine 係邊一個時段開始比人代替左? IM2?
未講
我估之後會交代返
我睇完呢套至知Barbie有佢份,好擔心睇Barbie見到佢會出戲…
斷估係近期既事, 唔記得Falcon佢係咪咁唔正經,但呢套, 好明顯對住歐洲/北約個會議, 同埋今集,都喺以軍人身份既情況吓做出d好唔正經既行為/語調~ 我諗真個Rod唔會咁~ 同埋佢係知大局既今,如果要接受行使一d佢唔認同既行為時,佢係會照做但有個唔情況既樣出嚟, 呢套冇~
一路未交代 但又唔洗諗到咁耐之前 似近期嘅事
死咗都冇所謂
個角色可有可冇,又丑
之後有獨立電影架,所以唔死得
Everett Ross如果唔係睇咗BP2,又會問點解又會係Skrull 扮

Marvel 老奉要觀眾追晒咁多套
civil war到a4都係斷腰 估應該之後俾人捉
佢的確係
Marvel玩到佢咁柒
點擔大旗
上post有人話唔知講乜
我開始有D理解
首先太多回憶場面去
憶述返Fury個段時間做過咩
最弊又每套Marvel電影有D關係
如果從睇少MCU任何一套
真係唔知講乜
睇過都要好努力咁回憶返邊套
講過D咩,一係上網睇解說

舉例絕境病毒,剩係知Ironman3出現
,之後俾Ironman放煙花炸死晒
仲以為絕境病毒個故事已經消失
但又點估到隔咁耐又拎返出來用
咁mcu電影/劇集其中一個賣點就係你可以喺好多位都搵得返以前啲電影嘅小細節嘅關聯性
尤其fury呢啲本身就係Avengers一員同神盾局嘅局長 同好多角色有關聯
youtube都有唔少片講解返裏面一啲細節嘅來源
真係想知咪去睇下
其實你唔洗知佢係乜野,只需要知佢改造完自己有超能力就可以理解到故事
想知啲能力點黎先再google囉
Super skrull明明係大boss黎,而家一套劇已經消費咗佢,仲要加埋啲19能力,同原版差9萬幾倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞