【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
mcu仲想玩落去真係要處理下D戰力通漲問題
無啦啦就彈D人出黎毀天滅地multiverse周圍跳
完全冇鋪排故事去back up咪好似兒童卡通咁...
以前mcu成功其中一個原因就係D嘢仲有實感
好小心處理D戰力誇張嘅角色 而家亂晒大龍
屌,我都接受唔到
陪大家一齊經歷avg3-4嘅鍋物鮮係假野?
呢套真係睇演技only
連war machine都好戲咗嘅時候
劇情就越做越flop

覺得就算general ross做總統
對skrull個政策都係一鳩樣㗎喇
睇吓the marvels會唔會交代吓skrull走唔走到

成套劇最後就變咗fury同佢老婆和好如初嘅見證片

然後龍媽放人嗰陣個個走去護住war machine
無人理ross又係笑咗

晒咗個咁好嘅題材
玩左我好多次
今次訂Disney plus都冇睇黑豹2(冇去戲院睇)
marvels應該都唔會去,除非有好好comments
佢a4質問cm咁多年去左邊,可能通呢
屌你老母 好撚辛苦
我睇左啲乜撚嘢
仆街直接戰力失衡 都算 唔撚理
就咁睇番套戲 所有鋪排 格局 諜戰 全部唔撚理
變隻揪 打贏就算
Budget限制 全部族人唔出現唔洗化妝
派膠當食生菜
美國總統同Skrull total war 但連plan都冇

Fury唔撚理 番太空
突然宇宙死對頭就話和談
頭都痛撚埋

隻揪啲戰力bug都廢事提
自我修復一拳激光打得爆
有Hulk仲要用 其他力氣代表 Drax
一秒識用Mantis 招Sleep
屌都廢撚事

仆街呢套垃圾係劇同戲入面最撚kick最撚戇鳩嘅一套 沒有之一
會話MCU之後會因呢套嘢完全冇哂說服力
有咩大危機就問超級佳雅人呢?
點解唔整個超級撒亞人軍隊
屌你好撚頭痛 之後睇咩都知後面有隻縫合大佬係度 點睇落去啊仆街
即刻變左問得好真心
咪就係 就假設龍母同 Gravik 都同樣獲得咗超能力,跟住要比嘅就係戰鬥經驗,咁好明顯人哋gravik 之前跟住nick fury咁耐,好打得多,明顯gravik 贏面大啲,呢個計劃就係送龍母去送頭 用佢做棄子去救返總統

我覺得起碼用小小時間,講下fury 點樣確保龍母會打得贏,例如講曬每一個英雄嘅超能力點樣用之類,等佢攞曬基因之後快啲上手,咁樣已經即刻合理咗,依家搞到好似佢送佢老友talos個女去死啦咁樣
超級佳雅人
最尾呢集真係O咗咀,以為點都會有d嘢交代,點知就咁完咗
去到應該都比Kree追殺
bug哂
一早百萬人入哂去變身唔洗最勁dna都玩完
勁無聊
真係唔掂…惟一亮點係gravik情感大爆發 演技好
但睇完芭比之後佢扮ken個on9樣完全忘記唔到
連最基本嘅“部機overload,開完就爆炸”都冇造
睇完燥撚到都癈事解釋

秘密入侵呢個大事件就咁玩撚完
Marvel你都係專心拍戲
咪撚再拍劇啦 屌
叫she hulk出嚟改劇本咪得
mcu一早玩爛咗㗎啦
大家都要認真諗考慮下係咪要放低mcu了
痴哂線

唯一希望呢套唔關費吉事,未黎得切整頓
咪戇鳩
DS2 最撚撐sam嗰個就係kf
根本kf先係mcu最大敵人
擺明佢個機器係對人類無效先會大意-.-
咁點
即係玩完
真係tvb都好過佢
有無人覺得最尾Nick Fury同佢老婆本體kiss嗰幕好嘔心
好似錫緊笛子魔童咁
套套都要大愛左膠都未改,呢個就人獸交
下套the marvels到玩貓,個poster已經見到好多貓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞