【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
佢意思應該只係話 佢特登set自己個墓喺凍嘅地方
佢死咗之後 佢老婆嚟探佢嗰陣都舒服啲
純粹想表達其實佢好為老婆着想 所以揀個佢會鍾意嘅地方(應該係
ff 緊係打比 hill
個度係英國婆問佢點解去芬蘭
Fury話因為佢同Priscilla 就係個度honey moon
而Skrull係鍾意凍既地方
係話比英國婆知佢老婆係Skrull....
一個人企上最高權力 就唔再容下批評同質疑
正解 唔知點解D人會完全GET錯意思 建議D人要睇多次
成套劇可能有一半都重拍過,第4集個編劇仲係嚟負責重拍嘅
https://twitter.com/ebenbolter/status/1678143400036425728?s=20
我以為佢意思係 佢老婆鍾意呢度夠凍
所以佢先特登喺度整多個墓
順便做埋秘密收藏點
唔好諗到咁deep就咁字面解 佢暗示緊佢老婆係skrull姐
成集都on99

Gravik 兩野就敗哂自己族內名聲
佢咁既EQ當初究竟點呃到佢地聚埋一齊

Fury 老婆講自己幾咁鐘意間屋
唔怕死 要死就死係到
下一秒就俾人打到間屋爛尻哂仲會反抗唔想死
未計danerys 一揹個袋上身就就知有咩裝
標準配備黎?

上一幕fury out唔到Rhodes因為唔可以殺佢
下一幕Sonya就射手
屌你老味
之前d劇透吹到話會有個好理由解釋點解唔搵英雄
而家一句personal就算撚數
理性睇 其實出咗咁多個人 冇可能個個交代晒點解唔搵

所以佢先話冇可能次次佢闖禍都班返超級英雄幫佢執屎

搞成咁係因為佢嘅責任 所以要自己搞番掂

好合理姐其實 同埋佢都暗示過人地會收dna強化自己

再搵多兩個又比人收dna真係玩撚完
戰你老母警咩 X-men啊
係唔係國際台果套 風力量水力量?
但都無武器
全球危機唔搵幫手就係一句personal
仲要由一個做左三十年既前局長講出口
如果唔係套劇有咁多plot hole,我會懷疑呢個係Super Skrull既副作用
但而家我會覺得純粹係編劇寫得差
係咪因為撈左啲智力低既dna
maybe dodc took it
新一集top notch,你都係收皮先?
比較想知最後Gravik點收科
會唔會枝血清撈咗其他嘢佢打完之後自爆死咗
根據ironman3既劇情
用左絕境病毒的確個人係會暴躁到控制唔到自己
黑寡婦套戲出過? 完全唔記得
How it should have ended!!!!!!
呢集黎一個超級老土劇情, 有大志既領袖變左濫殺撚令人反佢
完全無鋪排. Gravik 方案前三集大眾都好受落, 今集突然濫殺令佢眾叛親離
明明之前每殺一個自己人都調查晒先郁手
真係夾硬話Super Skrull 令佢性格改變???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞