【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Maria hill 同 talos 算唔算主角團
砲灰團
咁搞落去Loki2 會唔會都出事
marvel2出海報有fury
係咪要接住
如果唔接,咁套戲仲出事~
希望唔好
loki 真係好睇
睇到好煩,今集整衰曬GRAVIK 前段建立嘅領袖形象 ,一貫MCU劇集虎頭蛇尾作風
鍋物仙係外星人
佢兩公婆都係咁
山長水遠去拎支普通槍仔, 啲編劇 CLS, 仲加乜鬼人工
好心收得咁密, 就收埋支激光槍啦, 咁合理好多
如果佢下集個結局寫唔到完滿解釋

我覺得套嘢水平仲差過ms marvel
至少ms marvel都帶到印巴分治嗰段歷史

呢套劇本又差 角色動機又薄弱 打鬥又得啲無聊槍戰

雖然點都差唔過she hulk嘅
以為本來有d起色,咩神秘大作
原來最無厘頭no.1系列
唯一諗到值得讚就係
英國鬼婆同龍媽 兩個角色算係塑造得幾好
其餘Fury, Talos, Gravik
睇完Barbie再黎望返GRAVIK,鳩下鳩下更加適合佢
全套戲最好睇真係英國鬼婆

可唔可以出隻marvel legends比我撚下
英國鬼婆先係做嘢架嘛,夠兇狠
其他個個角色都唔係做大事嘅,優柔寡斷
其實今集係飛機個彩蛋係唔係講agent of shield
講 黑寡婦電影幫 黑寡婦拎飛機條友呀
係喎
Gravik 係咪算溝左groot 既dna
但groot 蠢唔蠢
恐怖d會係NATO主席同英國首相都係skrull
Talos 都好
果種人慈都由頭帶到尾連到戲
唉屌有冇人覺得ms marvel真係marvel選角最失敗個件
本身好期待經期2
見到個咁樣衰既黑人肥妹真係完全唔想睇
樣就見仁見智啦
但做得Marvel主角,開一套solo劇加大銀幕主角睇wiki竟然可以拍Marvel之前完全冇拍過其他戲

就算後先嗰批 Cassie lang同埋Kate bishop演員得20幾歲,都講緊十幾廿年演藝經驗
可能幫高層含咗撚
都唔多想睇CM2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞