【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
係㗎,佢有captain marvel同雷神之力基本上無敵,單挑康都得,同周星馳百變星君一樣
真係好離譜,依家龍心個設計離地到仆街
頭先都係用captain marvel一招大炮就收人皮
captain marvel 完勝
冇Spider Man
龍媽一個單挑康得啦
屌你老母
有幾on9先會拍到啲咁既垃圾
已經唔知可以由邊度開始屌

佳亞扮nick fury變super skrull然後同gravik打係nick fury既計劃???一定打贏架?打唔贏既話gravik一野炸爆個地球喇,個打鬥cg又柒,然後留一個op到爆既佳亞係到,係邊個idea,仲要真係擁有咁多英雄既能力,連螳螂女都有,第時呢個角色出場點安排佢戲份
美國總統又係on99咁,全國講話點會咁樣講,呢套野衰到影響埋成個mcu世界觀

仲有好多野屌,都唔知呢套係咪差過miss marvel同she hulk,嘥晒啲演員
呢套野淨係睇到nick fury係一個無勇無謀既大仆街,抹煞過去形象,完全睇唔到秘密入侵入面應該懷疑身邊每一個人係咪間諜既氣氛,連諜戰片都稱唔上,鬧劇黎

marvel不如執左佢算,痴撚線,後面嗰套captain marvel肯定都好難睇,經歷咁多垃圾作品,宜家連avengers5/6都真係無興趣,客串多有咩用,都唔似phase1-4咁,有背後故事支撐啲人物

使乜射手,直接爆頭啦,之前爆Skrull頭爆得咁爽快,而家又唔使套佢攞料,你見爆完頭總統都即刻call off
好擔心loki
呢套唔睇根本對成個mcu冇影響,純粹為推新角色而拍
Fury究竟有冇plan嫁?
搵G'iah同Gravik打,但都唔sure一定打得贏
勸總統既時候又只係一路你取消啦你取消啦,完全冇說服力
變咗縫合怪😞
欣賞gravik,演技好出色
咁而家係唔係即係infinity war wm4開始係斯克魯人
黑豹2救走嘅又係斯克鲁人?
當aos 咁係黑歷史算啦
啲演員盡曬力
尤其是Gravik真係睇得出演員好比心機去演好佢
鬧假fury嗰度幾有feel
演到七情上面咁真係好犀利
再睇埋佢Barbie瞓身做on9 Ken
難講
過多排可能會見到龍媽喺電影到出現
想忘記都忘記唔到
Secret invasion 佢都係做on9 gravik
又Teamkill 又送能力
編劇個腦係咪裝屎
似係小學生可以諗到出嚟
big brain
百變星君
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞