【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
而家咪全部復仇者幫手
屌啦
根本秘密入侵係有潛力做一個階段既故仔
而家真係cls
但佢係Endgame又冇出現過
既然龍媽已經係神中之神,點解唔自己出去揾新屋企
Ghost本身就係shieldy意外整出嚟同用佢嚟做black ops
佢諗住直接武力霸左地球唔駛煩
如果正常人類係基地承受輻射最多20分鐘,咁果啲長期被囚禁喺基地地底嘅人類又冇事
本身係civil war 級別大事件黎
其實個堆都係Skrulls假扮
Gravik計中計中計
劇本好唔掂 諗好先拍啦不如
話說Skrull族唔係會知對方係同類咩
點解Gravik感應唔到龍媽
一向都話KF係毒瘤
根本唔關咩比人架空事
康之皇朝:Giah 一個包圍所有康
好煩,最尾仲要人獸交
唉,我諗黎緊大部份唔會再追,太痴
究竟睇左d乜
我睇果時都係咁諗,班友中晒輻射
個陣睇完far from home post credit scene好期待secret invasion
等左4年咁就完左
點解Gravik會打輸
同埋明明兩個人對話應該係重頭戲黎,結果一直就係佳亞講哂
跟住仲要隨便放支dna落去就整到超級skrull,屌你老味小學生寫架?
搞唔撚掂喎
觀眾最想睇果d都好似冇
fury一開始冇信心廢無問題,但觀眾想睇佢有咩計去搞掂件事
依家個感覺就係fury搞唔撚掂啦,直接比龍媽搞掂算數
仲要小學生咁將所有技集合埋落去龍媽到,依樣係最on9既公式化英雄片
好似超人打怪獸咁,一條友搞掂晒所有野,太輕易獲得,令到marvel之前果d戲,同埋演員得到超能力仲要學點控制既劇情搞到好兒戲
同埋破壞晒之前phase1-phase3英雄能力既獨特性
依頭寫住美隊血清好難搞,依頭就直接入DNA落去,好似插USB咁,點搞呀大佬
人地個個超能力都有一段故,有血有汗,點能夠咁樣好似洛克人插晶片咁load技就用得,搞唔撚掂
marvel到依家都唔明觀眾唔係要一個勁到飛起既英雄打飛機
係真係千錘百鍊成長既英雄
Hail Hydra !!!!!
最後加咀戲係做嘜9
有hulk手 又用drax手 唔想咁快秒王
寧願寫佢受唔到 慢慢冇曬能力/直接死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞