【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
唔係幾慣fury老左廢左咁
明明之前avengers好型智將咁
有冇人認同槍戰果度剪接幾差下,搞到好亂
龍媽知大本營係邊
9成9龍媽帶隊去救返俾人困曬入箱果D真人
然後同super skrull大戰
班政要救出左後就開始全球大搜捕捉史力加
最尾CM出黎掃場就攪掂啦
又或者msM同monica又得
不過咁多skull係地球一定留返個尾
marvel啲劇嘅特色就係留尾補下套電影
https://www.youtube.com/watch?v=inmqjZz02JQ
25分鐘解說 可以當係重溫下
最近據英國《每日快報》報導,《秘密入侵》的預算已經曝光,居然高達2.116億美元。
1.5咁慢,用緊3.4睇,咁慢仲點解會睇唔明
咁大cast
應該有一大筆使咗落cast度
假膠

每個演員價值都唔同架啦係有分高低之別
資本社會你問呢條問題都幾好笑
第一,呢個係反問,你get唔到都幾好笑
第二,係樓上講既,唔係我講,樓上暗示「Olivia Colman唔係演hero所以cost係會低d,Iman Vellani演Ms Marvel所以cost會高d」咁喎
對唔住
其實班英雄應該人工最低
未紅個時已經簽十年
點解Gravik最尾唔殺死fury
我諗佢之後應該會補返句經典反派嘅公式宣言:
我唔殺你 係因為我要你感受身邊嘅所有朋友同親人死晒嘅痛苦
呢集野如果仲有後幕已經係AVENGER既等級可以拍A5, 睇埋兩集睇點收
Skrull基地係核電廠廢墟,班被捉走嘅人類係基地慢慢吸收核輻射
其實比人困住班人類點解仲要留活口,攞曬啲記憶其實殺得
似乎係攞唔晒
一開頭好似係派file咁分變身對象
即係當事人都要理解佢地變緊咩
咁可能都係截取任務相關記憶

就咁諗
兩個人生嘅記憶灌入腦
應該會精神錯亂
skrull死就打回原形
照理我抹d死皮出黎應該會變返綠色,咁就分到人定鬼
captain 2都係1.7億 budget
Skrull: i dun fucking care
反而唔使食野痾屎先唔合理
啲設備似簡陋,起碼有d液體箱困住先似樣啦
個反派咁多能力仲玩手槍仔邊收到科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞