【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
咁fury 其實係唔知佢老婆係skrull? 裝左偷聽器先知 ?
返去睇抖音30秒解說算啦你
原來講緊war物先 睇錯
重睇吧
😑😑😑講緊war machine…….佢係餐廳叫fury做nick
我唔明如果個黑妹同fury毫無關係,點解要咁重要約法三章要包唔可以傷害fury
On9 黑妹係叫fury 老婆唔好傷害佢愛嘅人,唔係叫佢唔好傷害fury 呀
集集都有show班政要俾人用個架困住企係度
都仲有人問去左邊
正常要破解九成都係成功救人,班真既出黎指控班假既
其實理解力低唔係問題,你可以set0.75慢慢睇,又或者邊度唔明就拉返去前面睇多次
電影你無得咁做,場景過得快睇唔切都算
劇有得慢慢睇都仲問得出呢d問題真係
而家好多多人嫌正常睇劇速度慢,
鍾意走去睇1.5倍速,
但結果就係追字幕追到消化唔到劇情
要用腦既位睇唔明都算
佢老婆影撚住變身,然後坐低同fury傾左成5分鐘點解係skurll,都仲可以問佢老婆係咪外星人,我真係不能接受
點解fury老婆話變做呢個樣可以令佢放低戒心
定純粹係外表啱佢口味
其實佢地已經講得好慢
Disney+個香港粵語字幕嘅用詞會易入腦啲
我懷疑佢地見文戲就做其他野 根本冇專心睇字幕
無,果時咁岩fury做任務時要見呢個女博士,又咁岩真博士要死,佢老婆拎左個身份黎用,再咁岩2個合眼緣一齊左
其實呢套同之前已經冇乜關係,唔好瀨
唔多鍾意1.5倍呢樣嘢
睇得劇嚟都唔爭在嗰十幾分鐘啦
如果用槍都殺唔死對面
正常要call cm
不過呢套野最後應該Giah 搞掂
如果Pricilla 都唔識fury咁佢skrull唔好傷害fury根本唔合理
Pricilla一定係同fury有感情先會咁拜託
cm: 我好撚忙 呢啲濕碎野你地自己拆掂佢啦
見你地講agent of shield ,睇咗兩集幾好睇
其實呢套啲文戲算好睇
對質個場戲好好睇
建議睇到尾 雖然好漫長
唔想佢用自己個樣傷害其他人掛
真心好睇溫明娜
Pricilla只係透過fury老婆把口知道fury呢個人,而唔可以傷害fury嘅意思比起物理傷害,更加偏向負心同背叛嗰種意思。Pricilla按老婆嘅描述,係個超級善良嘅人,俾得個樣同身份佢,自然唔希望老婆藉此做咩衰嘢。另一方面,佢知道老婆係真心愛fury,所以傷害fury等於老婆自己傷害自己,呢樣作為臨終好友嘅Pricilla都係唔想見到嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞