【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

A4應該係真嘅
喪禮仲見到下半身要着套野
套垃圾劇入面冇着過
連扮都唔扮
呢套野之前拍落又入佢數
啲人仲未中輻射死
冇跟開,佢幾時俾人架空左?
你睇返endgame tony 彈指後一個灰係乜野!
係咪傻撚左呀
拎左dna 就可以有晒咁多能力
dklm
連thanos手下個念力佬都有
大bug ?
有無人知差唔多埋尾嗰度係咪有ilkaris?
之前重拍4個月唔知重拍左乜嘢
仲以為係法師應該要學魔法先識
當呢套野冇拍過啦,好嘛
好撚認同,睇咗十幾年,幾好幾差都好,套套跟到最貼
睇完Secret invasion結局最大感受係,要move on了,唔好再花咁多精神喺marvel到了
之前打到7彩都唔見血, 家下槍槍爆頭.....
一開頭啲文戲我係幾鍾意
至少真係深入睇到呢個陪咗我哋咁多年嘅角色
但係屌你老母 全部角色都係弱智
除咗英國嗰個女特務之外

第一集boss明明可以撚臭fury再殺埋Hill
後面無啦啦冇晒智商 係咁殺隊友
佢講佢個背景故事又說服唔到人點解會對自己人咁殘暴
今集連打都唔夠打
成套戲都好保守
去到後面已經比唔到嗰種懷疑人嘅感覺
個結尾又係就咁落啲唔知幾耐先用到嘅伏筆
又冇話關黎緊captain marvel2事
War machine困咗幾耐又唔講

好撚Hea屌你冇心拍唔好拍啦
咁有潛質嘅一個故事就咁俾你攞咗嚟柒
點會唔明之前咁多套全部都係咁成長wo

Dc個堆就真係勁到飛起
用微波爐叮死康
屌如果係咁樣仲嬲
之前嗰啲完全冇位可以估佢係skrull
即係我睇咗咁多年佢同Tony啲嘢都係假嘅?
如果係真都幾撚反智
睇到鷹眼就夠
月光騎士又係影帝都救唔到個劇本
我都係即刻諗起ben10個ken
全部都有睇哂 得Wanda Loki Hawkeye好睇 月光騎士都唔錯 多重人格果到幾有戲劇性 淨返其他果啲作品都係垃圾/爛尾

fury其實乜都冇做又走咗
上集fury整裝出發,以為有乜大茶飯
今集原來去咗揾總統
真心講,依家咁其實佢重啟返Ironman 蜘蛛俠 X men CA依啲好過

反正平行時空求撚奇搵個新人再做過都實有人睇。

依家為伏筆而伏筆,為左Disney+而求奇充數。

基本故事都未講得好,真係遲早收皮。

索性What If 再頭做返晒之前個啲好過。
真心覺得個劇本唔得
本身頭幾集 拖長文戲多我都覺得唔大問題
但真係冇諗過最尾一集竟然咁完場
雖然知道個GIAH 搵龍母做 應該唔會係咁簡單角色
但場打戲都唔洗咁HEA 搞到對面咁弱雞架...仲要好多野都未交代 例如其他Skrull點

本身睇頭幾集仲覺得呢套可以挽救下Marvel 近期既勢 但依家睇黎之後都係冇期望好D...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞