【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
成套野都痴痴地線
美國總統中槍得一個FURY陪入去
same硬係覺得佢立flag 以為佢同人對射個下已經中槍 跟住最尾又係咁等佢再彈多個人出黎放冷箭 結果真係無事
ironman返黎就唔係呢個價
cassie算鳩數永遠得一個樣 肥妹起碼表情夠鬼馬
hailee就真係新生代棟樑啦
RDJ講左 如果係nolan拍MCU 佢會做返IRONMAN
老老豆豆樣天生無得改
但係演技差身型肥後天有得執
個肥妹演技同個身型都搞唔掂
肥本身唔係問題
但係呢套係超級英雄片
見住個肥妹跳黎跳去驚隻腳斷
好難想像
不難想像呀,Nolan interview比人問佢會點拍Avengers,佢答:會多d Iron Man、會唔用CG
RDJ補充:會拍到而家都仲拍緊
有人話呢套劇本係用AI寫出黎
主題曲果段啫
AI應該唔會高開低收
Rhodey身邊啲保鑣可能都係Skrull?今集佢直頭直接係保鑣面前講到佢同Gravik係同夥
其實睇番依家地球既英雄真係唔多,得蟻俠,尚氣(後期)有用,其他唔係宇宙出事都唔會黎地球

之前統計過其實好多人
個斷手保安應該係人?比Fury屈斷隻手都冇打回原形
英雄還英雄復仇者還復仇者呢
舊復仇者應該得返
蟻俠/黃蜂女/Hulk/鷹眼(退極都退唔到休)/鍋物鮮(比人捉左)/鷹隊/冬兵
reddit leak話marvels end cred出少年復仇者
4. 5. 有興趣。
搵返個post
要睇就自己睇
https://www.reddit.com/r/marvelstudios/comments/14defi7/the_marvels_postcredits_scene_have_reportedly/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button

目前都同新trailer內容冇衝突
情節又make sense
大家睇完呢個leaks可以返啲錢
其實要代入歐美審美同文化去睇
華人社會覺得佢哋左膠~硬係要講到肥妹都做到英雄~都可以靚
不過喺歐美呢啲只係普通身型...
好似BW、CM呢啲身型100個未必有1個~而且要練要KEEP
審美層面佢哋只係想將啲英雄做得平民啲貼地啲
MM呢啲身型莫講歐美
香港都一街係啦
DS呢
其實我懷疑FURY都係SCONE
或者有啲係SCONE
冇一個勁
海格力斯邊係打kang 同邊係avg
佢係打Thor
永恆族唔會理地球嘅事
紅甲蟲冇出過,乜水
原來雷神2已經好好質素

屌!我到底睇緊啲乜撚嘢

點解可以比咁垃圾劇出到街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞