【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
冇關係但每集片頭又講返以前D野

咁單純當一套失業中年大叔
如何阻止外星人入侵去睇
唔好理D設定世界觀
可能咁睇得輕鬆D
咩啊
個skrull問個黑妹借skin
話想用佢個skin溝人
跟住黑妹基於某種原因(可能善良/種族差異)
就叫skrull用佢skin要珍惜 唔可以傷害其他人咋喎
同係咪fury冇關係架喎
換著對象係黑豹老豆 佢都可能係咁樣同skrull講
自己檢討下
你寧願屌外星人樣定地球人樣
叫佢唔好傷害受嘅人
愛嘅人 = Fury
所以佢講You
但唔代表黑人臨死銖specific 咁叫外星人唔好傷害Fury
係咪要講到咁先明呀
唔睇抖音

但佢老婆點會無啦啦係外星人
你重睇啦
佢同skrull 餐廳見面嗰一幕已經知佢係外星人啦
跟住喺屋企對質嗰陣補充返個黑妹真人一早病死左再加點解skrull 最後冇殺fury
根本由頭到尾就係披住人皮嘅外星人
上面班柒頭係咪撚狗問足成個Po係咪外星人幾時係外星人
啲文戲真係好撚好睇
呢套最後可以點拆
冇superhero 點打得贏班外星人

「複製」呢個能力根本就係bug 嚟
冇束縛,限制嘅話
除咗劇情殺之外真係諗唔到可以點做落去
世界上百萬個skrull
是旦意外都會死梗d
個d死左就會打回原形
基本上個滲透收唔埋
d skrull不死身咁際
可以話勁過hydra
到依家又冇乜高潮
得返2集共個零鐘應該都係superskrull vs superskrull,完
有冇睇過漫畫嘅人可以劇透吓
冇條件複製能力
整隊averager 出嚟不是夢
搵Shehulk幫手改劇本
同漫畫差咁遠,點劇透
拍secret invasion但無啲大牌英雄有咩意思
無hero套secret invasion劇竟然成本拍左
2億1美金
蟻俠3拍左2億,Guardians of the Galaxy Vol. 3就2億5
華納閃電代2億票房收1億就蝕到死
家下套劇全球話都好差收視
理論都蝕死唔怪得disney ceo話將來要cut 9晒拍marvel劇
好撚癲估唔到唔洗用腦 全部畫撚晒出腸既劇
都可以咁撚多弱智問埋啲睇一次就明嘅嘢
個個較8倍速睇架?
呢套嘢啲文戲有mother fucker咁好睇都飛falcons就飛啦
屌你老母上面問埋啲重睇一次就知嘅問題不如講下mother fucker點收線結局好過
龍母大戰牙Ken
你第一句咩意思?冇hero既劇就應該成本低d?唔係演hero既演員就cheap d?
Gaia
係!無marvel hero劇自然比少D演員片酬
成本自然低D
依套劇駛咁多$無大牌marvel hero演員下套劇成本電影還多
號召力差左,做到第四集有咩超正驚典場面呢?
套戲花左咁大舊$用左去邊?
睇埋落去先啦 未到最後一集都未知係咪真係冇hero幫拖
老婆最後段對白, 又her 又I 又her 又I 又her 又I 又her 有心思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞