【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
最後點解motherfucker一眼就睇得出個軍人係假扮?
懷疑佢隻盲眼有能力識分skrulls
我心諗你個女真係好野 咁都仲企返係你個邊
其實應該只係戲外因素
冇budget整著甲cg
即係佢老婆以為佢唔知?
我想知鍋物先一係直都係外星人定係外星人攞撚左佢身份?
如果一直都係外星人都幾撚癲
Tony未死既話應該嬲撚到癲
攞我套甲玩咁撚耐
上星期啲人仲話依套係高成本製作
Fury 知佢係Skrull
佢老婆都知Fury知佢係Skrull
留意第三集第10分
Fury都已經直接問佢老婆有冇同Gravik繼續有聯絡
所以兩公婆一早就知道對方底細

另外第三集一開頭
係1998年係New York某coffee shop
Fury約左個Skrull線人
然後呢位假Pricilla 就出現左
Fury諗左一下,然後問個假Pricilla係咪Varra
即係話個線人係Varra, 而且係Skrull
Fury然後再問Varra佢扮緊邊個
所以似乎Fury本身唔識呢位Dr Pricilla
終於明點解IM1 之後Rhodes 唔同左樣
明哂
Mad eye 隻眼黎
睇多次就知
war勿先 本尊去左邊,同幾時換假
如果連endgame,ca3個d已經係假,咪好兒戲
今集Rodney會唔會主要係老婆扮
感覺上成套劇fury同至少3個既Rodney有交流過
有絕境病毒係因為tony
tony自然整到解毒劑
成集同 Kim Possible 無咩分別
之前講到幾大製作
仲流過以前套神盾局
滲透政府高層呢個舉動應該係近期發生嘅事
主要佢都唔肯上車
我估Gravik 應該係想上車一次搞掂Talos Fury 總統
但俾Fury識穿左 所以殺左Talos就走

不過其實佢都進化左做Super Skrull
Fury得支槍
做乜唔殺埋Fury同總統先走
估佢原本目的係想引發美俄世界大戰
YES
咁佢變返身做俄佬殺埋總統同Fury咪更加大機會引發大戰
睇多次啦你
究竟d 人係咪真係有睇
定小小腦都唔識用
呢幾頁係咁有d 弱智問題
好多野都畫出腸
點至可以睇到錯成咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞