【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
專業物資補給師無限之戰一開始美隊一行人架戰機就係佢提供
好似係A貨既may姐用過
我睇到依度都好謎,最尾又搞嘢,去到攞樽嘢我都受,但攞裝個度做咩,隆重其事開櫃,空空一格眼罩一個、開第二個,空空一格手槍一把、大褸好d都用滿到半格位,依個設計真係型?
係呀 仲搞到破相
好old school,懶係型咁
佳雅都冇變 可能因為佳雅叛變而性情大變,唔聽話就殺
學毛魔
的確一路都寫忠誠對Gravik 好重要,但佳雅25 到出晒面都第三集先殺,依家話條靚頂撞你就即殺,好無說服力
同埋今集無晒d懸疑感覺
好似大部分謎底今集開頭已經開晒估
邊個係skrull邊個唔係已經講晒
最後一集純粹睇最後點收科
雖然頭三集我幾鍾意
但成套劇睇同Loki始終有距離

希望最後一集劇情有驚喜
個下真R晒頭
呢件明明係主力打手
對路線有懷疑但都忠實執行左好多重大任務
頂撞兩句咁都要殺
又話好多 Skrull
又話殺咗 Skrull 先證明到佢係 Skrull (又或者對話露出馬腳啦)

咁點解一開始去到醫院 Furry 又咁順攤交總統畀醫護人員, 唔驚係 Skrull??
呢樣又無鋪排,明明Gravik 大計係令人類自相殘殺
Skrulls 乘機吞左地球,幾時變左犧牲Skrulls ?
犧牲Skrulls 又點成就佢大業?
印象中漫畫civil war入面定之前
Tony就咁執左Thor一條頭髮
已經整左個個複製Thor
老實講當有外星人可以變成任何人,你根本無能為力解決
套劇大橋係有,但執行考起編劇,Nick 根本無辦法解決
老婆唔想走, 一來周圍走都防唔唔到人地追殺, 二來在自己地頭勝算大啲, 三來就算戰死都想死在自己屋企, 其實都自合理。
變種特攻都得, 果時香港上映係用呢個名。
ironman第一集開頭,tony在私人飛機度叫war machine飲酒,佢話唔飲,但轉頭就飲到大哂。
War machine 咪出左
佢根本製造唔到一個冇超級英雄的合理場境,其實只係夾硬唔出。
呢個故事如果合理咁拍,應該至少要出AoS full team, 美隊, 冬兵, hawkeye, widow個妹, 甚至加埋黑豹(妹)。
而家真係好期待佢下集會點樣收尾
呢套劇冇乜CG預算都成兩億美金

奧本海默 咁多粒巨星 核爆埋都係1.8億
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞