【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
唔着甲至少都開兩下空槍扮下幫手
或者變做其他人樣鼠走又好
繼續坐喺車度食花生係想點
唔知star lord係咪真係會出場
其實係喺邊度傳出嚟 點睇都好奇怪
lm
talos好好人
不過保守派到連個女都唔想撐佢
呢套野好多傳言,又話有AOS 人物,又話有Star Lord
感覺係鳩吹引人注意
我覺得 就算唔想俾coulson入隊 都至少用回憶方式搵佢客串服務下Aos fans啦
你話rdj/女權 貴就話請唔起姐
Coulson唔會貴得過呢套劇其他演員掛
應該由一開始就知
前半部好慢,好悶,後半部又兒戲
個個都身體力壯,幾時由一個老野救總統
夾硬講都唔通
同之前啲劇一樣咋嘛 靠傳言make noise
今集勁奇怪
最尾大戰好鳩流,打打下大搖大擺行過黎殺talos然後坐電單車走,無人阻佢
喺MCU科技通脹之下 班總統護衛睇落真係好廢
最理想係有啲着甲嘅人隨時空中支援
啲保鏢識用手槍以外嘅武器/工具
點知而家連用一般武器嘅武裝份子都打唔贏
唔係Fury同Talos兩個主角加入總統應該收咗皮
明白係預算問題 但真係愈睇愈想笑
究竟鍋物鮮會唔會有新甲?
阿misterio (唔識串) 死左之後咪凍結晒stark industry 既野? 所以冇用
之前個設定唔係個真人死左,skrull 會扮唔到佢咩?
自第一套開始傳會有邊個邊個客串
到頭來係冇之反
呢d傳言全部唔洗信
上集插手已經講咗佢變咗
佢同龍母講嘢個度我諗觀眾個表情同龍母一樣

「你戇鳩架?」
影集,唔會放咁多錢落去
有呢啲打鬥爆炸畫面睇
你應該要開心
我一睇到就係咁諗
本身諗住自己友會輕鬆殺哂護送美國總統班保鑣
想問下仲有乜需要扮?
我覺得套劇所有嘢都冇咩大問題
特別係節奏,就算慢但其實佢啲文戲都幾好睇
今集fury同佢老婆傾計嗰幕我覺得寫得好好睇喎
唔明點解會仲有人問Fury係咪唔知老婆係skrull
證明好多人睇劇都唔用腦睇
不過今集問題我覺得係fury同talos救場嘅scene太兒戲
同埋talos嘅描寫真係太天真,咁嘅人點做leader
點估到大拿拿iron man老友戰爭機器都係對家吖
正常鍋物先見到有直升機飛埋嚟都㩒兩下著甲
之後講句everybody stand down 喇
呢集雖然得半粒鐘
但資訊量好多 劇情都好睇
得最尾一集會多少少劇情
中間就一堆9up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞