【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
雷神系列好好多啦,就算係最垃圾嘅雷神2
最少起承轉合係有喺到
只係角色塑造得薄弱
反派過目即忘
Loki死完 原地滿血復活 破壞觀眾情感

屌 呢套直程暴走

龍媽變超級撒亞人

樓上都講咗,Fury變弱智
原來鋪排咁耐,就係江湖規矩1 on 1
一定打得贏㗎咁樣送DNA

過百萬人嘅居留問題都係冇處理過

堂堂總統 喺電視話要將人趕盡殺絕,一個不留

成套嘢真係得英國鬼婆,係明佢做緊咩

cm2有張劇照有斯克魯人
送走咗部分 掛?
其實Captain Marvel本體係普通人類
俾無限寶石嘅能量打中先變超人
正常嚟講複製佢嘅基因都唔會有佢嘅能力
睇吓佢會再點樣講啦
呢張圖好難分係外星定係地球

呢套劇delay咗咁耐,都可以交咁樣嘅質素出嚟,真係好嘢
點解總統講野要學Liam Neeson
我個人覺得最後一集都唔算話太難睇
但其實冇人幫手搵地方俾佢地住 主要唔係cap marvel嘅責任咩
出嚟客串30秒講兩句都得掛
拎佢突變後d血 咪有突變左既DNA
痴撚線 點解Kevin Feige 會批呢個劇本
定係編劇嗰陣佢仲未揸返旗
第時復仇者5淨係龍媽一個出嚟打壞康算啦
秘密入侵 要真拍 個卡士大到無可能實現
我寧願好似what if 咁 動畫算 最多搵番d真人配音
好爛
marvel拍劇真係好廢
就係我本身唔覺得有基因上嘅變異
不過算啦 設定嘅嘢任佢哋噏
龍媽一個人可以打贏成套endgame
你咁講 啲人類dna全部都冇撚用
美隊>打血清先變大隻
hulk>比幅射照完先識變形
根本Tony搶左個6粒石之後
飛上天又好
開個portal走佬又好
直接俾粒紫色石captain Marvel打死Thanos 又好
根本就唔駛死
癡線結局真係唔合理到一個點
本身仲諗佢可以點智取 點知真係智取 反智 弱智果種智
個總統on9都算
Nick Fury個計劃仲on9
佢點確保條女可以打贏個奸角?
同埋佢又點確保條女之後會唔會變奸結果又整咗個禍出嚟?
依家條女bug到神咁真係唔知之後點發展
真係睇到一頭霧水 點解可以比呢個劇本過
我真係咁諗
唔洗龍媽
直接量產
變左Ben 10個Ken 咁
咁易copy 能力真係玩爛左
希望佢後補設定
令佢係唯一既超級撒亞人
唔係真係龍珠比達咁講
一街都係
可能係全宇宙打G'iah
又Thor 又hulk 又captain Marvel
咁佳亞直接去打爆Kree 都得
部機仲喺到可以量產
同意
我幾鍾意頭三集
第四集開始膠化
第六集直頭on9
唔好話搵新家園
而家Skrull要殖民全宇宙都無難度
呢套野雷聲大雨點小
仆街,之前又吹有復仇者幫手
呢套戲由第4集公路槍戰開始暴走,第5集Gravik人設又暴走

今集仲衰,
Gravik強化嗰時由得假Fury係到一齊強化
Gravik大戰Giah啲CG好流
仲有點解Gravik同Giah一齊強化,但只有Gravik變返Skrull形態
同埋又冇交代百萬Skrull有咩下場,定係佢哋訓咗係強化床?(即係Ending Giah同Sonya一齊去嘅地方);
最後美國總統又暴走埋,之後Fury話佢做法不得人心,就咁埋下佢下台換羅斯將軍上任嘅伏筆,Hea撚到

Giah已經係超越Captain Marvel嘅存在,期望下套戲有好表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞