【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
對唔住
其實冇關係
不嬲影集每集時候都好參差
三十幾分鐘一集我印象係試過
套劇都已經由懸疑變到畫公仔畫出腸,仲可以問埋成堆唔帶腦嘅問題
佢個下伸長手就好似groot咁,我估可能最後真係有starlord
Nick個幫手skrull變。
點解無人諗個nick都可能係由skrull 變。
你叫Fury做Nick,你都可能係Skrull
Feige adds. “We like the idea of fans going back and watching some of the other appearances of Rhodey and realizing that that wasn't him.”

Endgame後得Falcon劇有Rhodey,唔會玩咁大係Endgame已經比人replace左嘛?
MCU啲劇從來都係雷聲大雨點小
永遠唔會對整個MCU世界有乜大影響

以呢個前提下,Rhodey應該係近期先俾人換左
wanda 試過廿幾分鐘好似
Nick Fury講過D人叫佢係叫Fury
無人叫Nick 一叫Nick就知係外人黎
係餐廳果下無奈地笑好正
太空實有其他skrull報串,唔似係假
風險太高,而且佢用埋超能力,俾人見到咪又係嫁禍唔到俄佬,仲俾全世界知外星人先真係真正威脅。

加埋老豆天真過天真嬌的諗法,呢集睇完真係得啖笑。
可能佢一見傾偈場口就fast forward
如果俾人知搞咁大壇野其實係外星人,就算佢真救到世界,我都幾肯定佢地成百萬人一係被軟禁一係被滅族一係去哂做lab俾人研究。
唔會夾硬就到集集一樣長而拖戲,其實係好事。
我自己終於明白點解頂唔到套劇

因為Kingsley Ban-Adir之前係Barbie扮Ken,依套劇我已經先入為主為seven head一個,點估到係主角
真心唔覺得會有starlord
我無留意個演員做過咩角色
純粹覺得佢無做大反派嘅氣勢
就算真係有Starlord,都對劇情冇乜幫助
出啲街頭啲avengers好過
其實啲劇集角色之間應該多啲互動
She-hulk/ DD呢啲律師角色應該好易作到理由比佢客串先係
我係講救總統槍戰個一幕。
當場無人會諗個nick fury 都可能係假,就咁比佢帶走總統
照你邏輯係咪應該有埋Thor, Iron man同Thanos?
估姐

有咪最好
無左神盾局做中間人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞