【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
幾時有話佢死咗
what is that ?
咪又係skull
呢集好尷尬
真係得6集?
呢套野應該做電影好D, 襲擊美國總統場面留返電影啦...
敵人都不死身咁濟, 咁勁咁大規模入侵仲係影集出?
捉左?
Tony 識佢個陣會唔會已經係skull扮
鍋物仙之後會做Armor Wars電影主角
你話呢
因為Talos搵唔到Fury傾偈 所以先自把自為叫左一大堆Skrull黎地球
入侵各國政府都應該只係Fury喺地球消失咗之後嘅事
應該唔洗諗到咁早
照計只係Infinity War到End Game之間呢段時間慢慢搞出黎 或者更後
咁丑樣票房會唔會蝕
又諗起next time, baby
Fury個老婆係外星人?

仲有個中士點解會變咗外星人?

套劇啲劇情咁跳嘅
呢個係佢真老婆呀
由始至終都係同一個老婆
不過佢老婆係外星人 借用咗個黑人個樣啫
唔代表個本來個黑人同Nick有感情
吓吓要講到咁先明 (甚至都仲唔明)
啲電影劇集要就埋呢啲觀眾真係好難突破
白卡討論區
套戲已經咁簡單直白都可以有咁多戇鳩問題
睇套劇先發現原來香港咁多弱智
下⋯咪就係話佢真老婆係個黑人死咗之後俾個外星人扮佢囉 就係問究竟個黑人幾時死幾時開始俾個外星人扮 個黑人死之前仲叫個外星人唔好傷害fury
龍母 道眉 同我果刻一樣
救命
算啦師兄,套劇講到咁白都有人睇唔明
我依家懷疑睇唔明嗰啲師兄唔係喺Disney+睇
Disney+啲港式字幕其實譯得好好
你不如重睇啦
佢有一幕係講fury同skrull 喺餐廳度見面
嗰陣個shrull 已經借咗人個skin
嗰陣兩個仲未撚結婚啊
咁fury點樣有個黑妹前妻俾skrull copy啊
單眼佬屌外星人呀明唔明

佢識玩娶咗個外星女人做老婆呀
咁點解會叫佢唔好傷害fury 照計都唔識佢
我諗個時間線應該係
Pricilla病左訓醫院 → Skrull(Fury老婆)複製佢個樣 → Fury開始溝老婆→ 老婆同Pricilla講返佢近排食左Fury → Pricilla同佢講 我死左之後你可以永遠用我個樣但永遠唔可以傷害Fury
又話fury 一早就知老婆係skrull
叫nick同佢裝偷聽器應該冇關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞