【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
咁好多漫畫boss級都變笑位出場都未必過十分鐘
有fury做佢對手算係幾有面架喇
endgame最後都用緊義肢
但去到falcon就咩都冇好似好番哂咁 應該係falcon前比人換左
gorr
啱啱先發現re錯人
但hill係咪不嬲叫開nick
Super Skrull 變咗公廁藥
普通 skrull 打隻藥,企入部機激活一陣就變成 Super Skrull
你睇邊套嘢講
佢哋係可以殺死人去扮
但記憶同行為模仿唔到
所以佢哋先留人一命去拎記憶
你都搞到我好mindfuck
明明套嘢都拍左俾你睇啲真人俾人捉左去困住
個預告都有一幕同你講有一大堆人俾skrull 用儀器控制住
Giah咁短時間就搞掂transform左
其實由始至終fury老婆就係嗰個skrull
佢見個黑妹就死 所以就問人拎身份
跟住人哋同佢約法三章之後就病死
個黑妹真人同fury毫無關係
所以佢幾時死其實唔重要
咁講明未
可能個個都係玩住電話睇
有幾無聊
Fury呢招當年captain marvel 已經用過一次
靠呢招先知skrull存在
佢呢套嘢用返呢招我覺得好合理喎
唔通fury用儀器分skrull會合理啲咩
下下都係咁樣識破喎,唔覺得好lazy writing咩?
你成日諗要有一大堆科技防身
但問題嗰下係個總統出訪啊
有邊個國家會俾外國高官用重型武器啊
佢哋出呢個配置已經好合理
一嚟高官出訪路線一般會保密
二嚟個車隊架架車都一樣仲要防彈 唔係個假war machine放料 啲人鬼知總統係邊咩
再者外國高官出訪 當地政府實mon住 有直升機飛過直接導彈送走啦 今集攻得入係佢哋滲透哂 喺各方面配合先做到
有冇諗過得佢架車入面啲人係skrull其餘車嘅人都係人類
所以只要其他人死哂就死無對證任佢噏
仲邊有人懷疑佢
可能佢地睇得太多抖音 習慣左三十秒之內要解決晒前文後理
多過一分鐘文戲就會訓著
但正正靠呢招先鋪到skrull假扮人嘅程度有幾犀利
最初fury仲以為war machine係人類
同佢係咁傾skrull啲嘢
係最後講左句nick先知佢係假嘅
佢玩呢招去識破我覺得好合理 點會係lazy writing
仲要fury問咁樣用新樣唔會惹人懷疑咩 varra 話pricilla本人唔會介意 即係嗰陣真人已經死左 所以varra可以安心使用個skin 都唔明點解咁多人要問呢啲
就係咁先睇到skrull假扮人嘅程度係好唔犀利喎
可以複製人既外貌、記憶,但竟然複製唔到人既習慣
咁英國首相、NATO主席都一定有d小動作/習慣係Skrull冇做到,好易令人生疑
咁應該好難完整食曬人地記憶 都係抽d重點出黎模仿 唔係洗腦洗到自己真係變咗第二個人 唔係就talos咁做skrulls叛徒
再者有心裝無心 你唔預條友可以完美冒充到另一個人 不過都講過啦 又唔係今日先知有skrulls 無一早做好措施防止滲透 全世界情報機關都食屎大
咁應該好難完整食曬人地記憶 都係抽d重點出黎模仿 唔係洗腦洗到自己真係變咗第二個人 唔係就talos咁做skrulls叛徒
再者有心裝無心 你唔預條友可以完美冒充到另一個人 不過都講過啦 又唔係今日先知有skrulls 無一早做好措施防止滲透 全世界情報機關都食屎大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞