【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
其實Civil War之後就捉走Rhodey唔係好講得通
果時Skrull都未決定入侵,無啦啦捉走Rhodey得罪班復仇者,唔驚畀人復仇?
而且用post-Endgame既屎去retcon(污染)返pre-Endgame既事件,絕對係得罪埋班fans
成套劇啲主角完全冇成長過,最後個格局同一開始冇分別,fury乜都冇撚處理就返太空佢落嚟做乜撚
最後又係爛仔交收尾
呢六個星期睇咗乜鳩,She-hulk至少成套劇有新意,觀眾接唔接受一回事
浪費人生
佢落一落嚟就間接害死左Hill同Talos
同Gravick一樣 喺害自己友方面好大貢獻
呢套野真係黎搞笑
剩係可以變經期仲用到佢個力量已經屈撚左機
咁多種力量混埋一齊唔會自爆?
斯路都知吸太多會頂唔順要嘔返d出黎啦
屌真係堅嬲
審批劇本果個真係覺得咁寫無問題?
先唔講成套d諜影好似煮飯仔咁兒戲
你依家咁set龍媽既能力係咪傻撚左?
基本上齊曬現有復仇者既能力連thanos個on9念力佬既念力都有
班友真係唔覺得咁樣暴走法會直接玩爛曬成個系列後續發展?
再加上d不知所謂既小學雞劇情
呢套劇簡直係令已經走緊下坡既marvel 世界直接送入棺材準備收檔
龍媽如果發癲變奸邊個英雄制止到?
下次出場一係寫死佢、一係寫到佢失去能力啦
mcu個美國政府仲可以撐幾耐

之前就直播新隊長殺人,而家就直播總統宜言清洗外星人

之後CA4、HWW、Thunderbolts、Armor Wars套套都關美國政府事

真係個個都係美帝背後搞鬼
而家好撚擔心全部康assemble 有冇可能喺giah 面前存活多過2分鐘
Shehulk 同deadpool
a4喪禮仲有助行套野即係仲未捉
仲有講明a4後先行動
係無講實邊個時間邊日 但唔好同一套衫就自行腦補當真
你可以當falcon and winter soldier已經係假 因為真係無講
其他無印象佢有出過場
應該同俄羅斯有關
有,情形仆街左,
元首都俾人殺
師兄你介唔介意講多少少
佢意思係IM唔彈指條龍噉既野會撞死rocket
其他斯克魯人排緊隊買新dlc
之後就可以:行開啲啦dllm
部機器仲係度
㩒個制就量產
首先要確保boss唔踢龍母出變身倉...............
呢個低能boss自己靠變樣搵食搵左咁多年,仲係咁低B
專心拍戲?

睇完the marvels條trailer, 我都好難會入場。
冇超級英雄都算,擺明諜戰片,你唔該俾好啲劇情我呀,點知..............
但早排話cut筆直, star果面受影響, 以後可能連呢個優點都冇埋。
美國政府有排玩, 會換福伯做總統。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞