【Disney+】秘密入侵 劇透討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
依套唔殺住開第二季都得
不過應該Skrull Rhodey會搞事去接落Armor Wars
花神巨像族
ca2之後好耐無見black widow件面紗變身器呢件神裝
bw套戲
未睇
最尾Sonya一直唔明既係指咩?見佢苦口苦面好sad咁?
Priscilla係skrull 所以Fury 全部都要救?
呢集好撚好睇節奏快又唔拖戲 但下集冇番1個鐘都唔夠做哂咁多野
係咪nick fury話佢同老婆芬蘭度蜜月,skrulls鍾意凍,透露佢老婆係skrulls所以好驚訝
係個部分
但睇落覺得Sonya苦口苦面未必係/單係呢個原因

仔細諗下 個句single mother同a woman 個句應該係指Fury媽媽同Priscilla, 所以Fury兩邊都要救
個句Skrulls likes cold可能係指Priscilla係Fury 死左之後都會守墓/會去懷念 所以揀凍既地方

成件事Fury好現實咁預左死 又好浪漫咁揀左個岩佢老婆既地方放自己墓碑

唔知係咪咁
唔係話唔好睇一定要superhero
但Fury得番一條友攪到咗大件事
又死哂啲親信 都唔吹雞
咁就有啲夾硬囉
Sonya真係好好戲
好鍾意 Rhodes 呢套劇既戲份
Skrull黎
真Rhodes同Ross訓緊係Skrull基地d保儲倉到
希望佢keep 到呢個戲路
之前咁多套戲佢都無乜深刻既畫面
反而呢套劇有
https://youtu.be/TwJaELXadKo
in case有啲人未睇過
呢個係鍋物先畢身最好嘅演出
鷹眼 廢到唔敢複製
ironman基因
蟻俠基因
黑寡婦基因
獵鷹基因
最尾應該有captain Marvel客串下掛
唔係好難接到the marvels

點解咁大件事都唔幫最好朋友fury 手
諗諗下
其實同佢真係fd 嗰d
其實一係死晒,一係唔知去左邊
一係就係假的

好似其他superhero本身都冇交集
最多得MONICA
Hulk 呢?話晒都係OG6
個老女人做得勁有氣勢
shehulk裡面離開左地球
唔知時間線係點
都幾失望。

以為大Boss 有d 計謀,點知原來都係典型老套暴君type
Sonya好撚正
之後啲戲仲有冇佢份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞