(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
其實一直都話差個backup pg
唔傷既cp3直頭完美做到呢個位有突

前提係唔傷
李奕伸
東方神秘力量
睇stat 佢22 season 已經回左好多,勇而家想組回塘隊?
點解我湧永遠簽唔到個好嘅3d SF?
倒一步講由手感怒啤佢+掉牙膠呢啲就知卜狗有更衣室問題
唔講廢鳩klay 唔通卜真係覺得會為左佢放棄手感?
Sor 佢真係會咁覺得可惜事實話佢知 唔會
其實仆狗得罪哂三老都幾癲
同淫K爭正選 暗地裹威脅隊波落bench就hea打
廢鳩拳頭事件 搞到更衣室勁尷尬
比人吹奏幾句就上哂頭 謀朝篡位 多次撚波激到大清窄窄跳
今次卜份約有人接已經好比面
拎波狗返嚟帶二陣 最主要都係想保護返個game flow唔係好似仆狗咁turnover, quick 3但炒 同其他人冇球權啫

況且仆走 大家最想見到嘅練古終於會出現,咁你地揀囉 仆狗繼續柒 定 cp餵波比古
今季Wiggins已經好好啦… (老豆未病之前)
我未見過大清可以嬲到玩死亡凝視
多得佢我終於見識到
後衛霸足七成人工哪有錢, 下年兩份大約到期先有搞頭
到時大清都唔知仲有幾耐
呢幾年有邊個勇既backup pg 會好過回塘cp3
搵到唔洗用佢啦
留名下季湧迷追住波叔屌
冇嘅
癲狗都係周圍去
都係咁打
條𠹌樣係賤種
但帶雷霆嗰季都睇得出係敬業樂業的
而家已經屌緊使撚等下季
咁佢之前做工會主席,呢方面又唔質疑佢嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞