(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
15m都值 一人搶贏kings

講真無論咩交易都好,Trade Looney 一定比人屌到飛起,除非佢自己話走。

Looney今季勇士地位基本都走到二當家位置,都幾肯定勇士終老。

無咩球員可以整季無比人屌過
今季Looney領域勁到

交易Looney?
已經可以到退休球衣既程度啦
冇錢冇野好討論啦
應該係80m 3年
成班護仆護到咁撚肉酸,真係每我更加覺得班撚樣想人人迷手感佢迷仆顯得自己獨具慧眼,一係就成班失敗者情感投射咗落去仆度,成班現實中既失敗者見仆由一個失敗者可以打返起仲要拎到大約簡直人生充滿希望,但上季季初就比廢老廢鳩一拳打落黎欺凌,之後今季就比三個廢老夾手夾腳趕走就覺得不公義
有錢都無用
新條例如果薪資過咗第二條線
除咗俾勁多稅 frp順位會跌
仲要無得簽人 所以先咁急踢走仆
勇士核心係咖喱/魯/頂
綠都係核心 但如果真係叫得太高人工嘅話
可能真係要諗諗計 唔可以俾佢份約卡死薪資
古仔唔好跟錯大佬啊
你嘅榜樣係30號
已經返唔到轉頭
如果佢見到 條仆街 係巫打得好

自己又冇出場時間 可能叫 trade me

如果條仆街 打得仲仆街

古心諗 都係係curry 身邊打波好

人板:頂
如果今年trade 走looney 我真係愛勇變反勇
Looney係上年仆最大支持者
今次唔出聲
其實冇咩半主力嘅出走人版參考
純role player走人, 10個有9個都收皮
kd本身無解就另計, 不過都打得冇係勇咁舒服
真係冇人講
二當家係Looney咁湧都係抽波仔算啦
有d護仆柒頭仲要叫人比證據話仆點樣影響更衣室
大清有出過聲?我見佢ig淨係貼golf既野
仲有睇勇士draft人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞