(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
尋晚睇MDJ個 video,俾記者問

"We love having those guys here." 🙌

Mike Dunleavy Jr. on Jordan Poole and Jonathan Kuminga

即係兩個都走

假設古單換溜馬有咩湧啱洗
睇落真係冇
上季regular古已經37%
出手量大左 把握度高左嗰時 對手唔放射嗰時未必仲可以keep到咁準
不過一守貼就可以first step過佢
btw點解個splash brothers第三人啲三分命中率差過個"冇三分"既咁多既
Poole party
古人工唔高 match唔到溜馬即戰力 唔會單換啦
Nembhard (人工平,曾經屌打curry一場)
Buddy hield 即戰力
Turner 不過溜馬應該唔會放
三分同罰球, 進攻練好呢兩樣其他唔好諗咁多會有人餵, 籃板每場至少要攞五個, 呢樣係我對佢今季嘅最低期望, 一吓預佢進化到球星都唔太現實
Hield Turner 係咪要放埋GP2 同 Looney 先夠
Hield 麻麻,turner 又好似唔多岩,假設唔會放走looney
正正就係因為仆係啲yc中有影響力所以先要係佢未做到領袖前就要掃佢走,陣間佢做埋領袖帶壞埋啲細既仲得了
放looney會唔會暴動燒球場
要trade turner翻嚟kuminga moody加pick走唔甩
Turner 都講咗咁多年,
係要一早要咗啦
Looney 如果真係good trade 都唔會有人反對啦
fd底就要一齊打波咩打街場咩
比個like有幾閒話哂同事一場

大家打份工咋
個同事幾垃圾,轉左公司就理鳩你
其實所有隊友都係打份工咁,做耐左同事就覺得好friend, 所以唔可以被trade,其實現實一定唔會係咁
認同
唔好將所有野都掛勾哂
facebook有開page果個香港仆迷真係煩到閪
佢呢兩日成個怨婦咁
真係為隊波好就忍痛都要割啦
再講呢個deal唔係細鄧一個話到事
仆迷就咪撚扮係勇迷啦 呢條撚樣橫睇掂睇都唔會係有利隊波發展既人
其實點解會有人迷仆(認真問)
但佢賣好多波衫
我唔明點解古咁痴佢
cp3應該比起留poole對古既發展更有幫助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞