(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
fox真•curry接班人
新curry 又有冠軍,贏埋乜鬼都trae楊 手錶佬
Westbrook
兩個同屆

當時啫燶仲高順位個佢仆
想唔想就另一個問題啦,你估cp 好拿想咩
有邊隊個starting pg冇得揀焗住過黎做backup
仆應該呢一季ego大到仆晒街 連curry都同意交易就冇辦法了
交易就唔好講咩想唔想啦冇乜意思, 又唔係FA佢又冇Beal嘅NTC
其實有睇開勇啲波 都知仆真係當正自己係大佬成日爭last shot 仲要鳩射
講真去到季中我都仲覺得可以俾多啲時間佢成長,不過去到季尾見到佢愈嚟愈鳩,加埋playoffs ,先想勇快啲trade仆
你講咁耐一個名都up唔出
講經咩大佬

唔back 唔backup 你求其up 個人出黎先再討論啦
仲講Curry接班人
Curry就算打得點柒都唔會一場仆街幾獲TO比番個波人
偏偏手佢就當正自己真係太子係度鳩打
佢係一定要走, 冇乜好講
呢單trade係衰在幫唔到勇士今年爭冠
最慘係為左做last shot 做d 唔合理出手,唔理時間唔理距離
果次激到手感仔掟牙膠就係咁
佢去睇花式籃球算啦
次次關鍵啲選擇都係自殺
球隊緊係講穩定架啦
唔明點解神經刀會係一個賣點
俾你常規賽日日擲到6
季後賽擲到次1 就含得撚啦
仲要今年成個季後賽係平均地廢(個骰仔得1/2)
仲要勇士已經無咩退路
Btw我klay都係神經刀希望下季冇咁多爭拗,佢會集中d
冇辦法 唯有睇下cp3帶到kuminga moody走到幾遠
Curry休息有cp3可以playmake
另外wiggins既球權會多左

庫奇話咩三浪花冇左 屌今年有邊幾場打到三浪花出嚟
今年二陣倒分倒到仆晒街
相信唔會有一單trade可以幫勇士今年贏到
除咗單換肥仔/字母呢啲ff trade
而家講翻 係因為一拳事件後先俾大約poole 係想迅速安撫poole情緒 擺平件事
我個人覺得Curry唔會再有人練成到
但係仆仔果隻baby curry feel可以搵其他人去練成都得,仲可能3成有4成以上都得,外加控球有基本功
會係練到果隻
今年playoffs drop到,唔係有個仲廢嘅仆爺就係淫k受靶㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞