(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
係搏老命就打電話叫晒佢班兄弟底薪過嚟啦, 呢個陣爭條春咩
波縮對後生係okay
雷霆個季成隊都得益不少
換佢返黎都係瘦身架啦
佢自己都知啦
原來TJD又係名門之後,係我細個時睇嘅A davis/D davis(當時叫開A day同D day)之後

我勇又多一名星二代
下年境像

新仔犯錯
綠叔:喂你睇緊d呀嗎,無食早餐呀?
波縮:咪話阿叔唔教你,佢得埋黎個陣仆得誇張d,唔係班盲撚睇唔到架
庫奇 :我是不明白為什麼要這麼早就送走了啦
說不定明年poole就打出身手了啊 或是他跟green和好了啊
雖然好憎波狗 但佢係疏理到隊波 閱讀球賽
對古毛 新仔絕對係正面影響

計埋約 波 klay 再下年份約自由度好大
可以係大師兄的尾巴再衝多一兩年
頭兩句已經幫呢個trade評咗分, 又達到目的
最後果句, 根本唔到勇有得揀
去賭場都要分下莊閒啦
呢條友on99 可以unfollow
迷仆迷到冇哂理智

老實講 幼稚園比人打一錘都可以記到大學畢業啦
邊得閒同你和好 本身都唔係frd
如果會和好就唔會一離隊就即刻unfriend啦
佢果句咩你係鍾意手感既就應該寄望仆成才,屌佢老母咩撚野邏輯黎
佢仲係維持係未完全接受到現實 無正常思維既階段
仲係失去理智既階段
條友講到啲人唔會小鳩氣咁

叫佢自己blcok少啲人先啦
希望3年後廢鳩退休可以講返啲內幕出黎
返工比個成日屌人嘅老屎忽打你唔報驚都反面啦
勇迷但痴GM你就知佢幾撚大愛
輸波特登上去俾人落面
(自己講咗唔知咩) 無啦啦比人打一拳, 發現上司老闆全部都撐打人果個, 啖氣點會落到
即係trade 唔係為咗win, 只不過要送走Poole, 等3老開心d 咁退休
咁講啦, 果班屌嘅人, 好多都係浪花fans, 用curry最後幾年嘅角度睇
你用球隊之後幾年營運角度去睇, 件事易解釋好多
其實CP3 唔妥 curry都幾出面, 究竟可以點合作?
咁大張長約有人肯啃執到了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞