(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
最好就手感同cp3啲上陣時間錯開,打兩套完全唔同既戰術
其實咪等於Dlo黎勇嗰期
係睇古仔同CP3會唔會有化學反應
有時真係諗班台仔咁撚迷仆,會唔會係因為佢哋將自己既人生投射落仆到,外界當佢哋係失敗者,佢係自己就覺得係忙才不遇,係仆身上見到原來努力係有希望,可以由二輪尾、落選秀到比勇士用首輪選走,由頭兩季打得閪比人放落發展聯盟,幾乎比人放棄到第三季成為總冠軍奇兵,仲要從埋大約。戰台仔唔會投射咗自己落仆到,見到仆咁樣比勇士放棄就好似比人一盤冷水兜頭淋,所以咁撚嬲
結婚啦

有時真係諗班台仔咁撚迷仆,會唔會係因為佢哋將自己既人生投射落仆到,外界當佢哋係失敗者,佢係自己就覺得係懷才不遇,係仆身上見到原來努力係有希望,可以由二輪尾、落選秀到比勇士用首輪選走,由頭兩季打得閪比人放落發展聯盟,幾乎比人放棄到第三季成為總冠軍奇兵,仲要從埋大約。戰台仔唔會投射咗自己落仆到,見到仆咁樣比勇士放棄就好似比人一盤冷水兜頭淋,所以咁撚嬲
On9,仆既得分爆發力係要建基於佢果日擲骰仔擲到6,而且係防守上佢係可以入幾多分佢可以失返幾多分比你
唔覺有咩可惜,
上年勇差d要打playin…過氣船長都係船長啊 一個4.5:1 turnover ratio既point guard 中距離穩定 防守唔算漏洞 最緊要識大迴環draw foul同埋球證比面 點睇對比Poole都係upgrade
都認同,隊中多一個籃球IQ 高既人點都唔係壞事,kerr 份工又可以輕鬆D
下年豪華稅線165M
就算廢鳩收20M
下年仲係超左40M要交162M稅
如果廢鳩大咬30M就再加70M稅
CP3張約幾時轉全額同cut左仲要出幾多?
仲有仆嗰種自悲到自大心態都好啱佢哋

成世未成功過,一有三分顏色就想上大紅嗰隻
28 June 轉全額
仲有4-5日(美國時間)
出面又有幾多backup pg 好過佢
係今年定成份約?
有英文podcast講一拳事件後 poole之後係訓練trash talk curry klay dray
用得Rich Paul做agent的球員,啲約傾到盡

Green 又係用Rich Paul 點可能會收順啲
見上面啲人話 三老拉埋TY完季開會係咩事 可唔可以講多啲
細個偶像係CP3
黎左勇士
宜家防守應該算漏洞架啦
但poole狗一樣係 而cp3係實實在在識控場
呢個唔知
Poole係年青但冇咩腦 睇好佢都係睇好佢未來2-3年既發展 同埋要有開火權 勇士兩樣都比唔到
cp3可以carry下regular season 雖然佢playoff都係柒多 但幫到勇入playoff唔洗3老咁辛苦已經好夠 最重要有腦係場上做啱既決定真係會令隊友打得舒服好多
無開會內容 剩係知佢地開會
Ty ? Ty jerome?
相信個會係講關於仆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞