(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
得dame
但dame 唔想返家鄉,無得搞
以Kerr性格一定會用盡啲明星球員
CP 30min走唔甩
拓睬你都傻
Ben Simmons, Tobias Harris或者得
只係希望會擺 cp3 帶 bench
唔好格硬打正選 …
Fans 覺得合格呀,唔好challenge 啦
Klay得返一年約係有吸引力
不過dame選擇留隊封盤就唔洗再討論
Clutch time 3老 + cp 一齊上場, 個average age 超晒班
如果留到Dray,cp3一定係打bench
其實應該傾好留dray 先要踢走仆? 唔會踢走左先話唔留掛,始終佢兩個最大問題
成年事柒在早日先話留佢
轉頭就TRADE走佢
肯定關DRAYMOND 事
係,呢樣真係好樣衰
Cringe撚到
仆有四年約
波有一年

仆走之後開俾green既合約咪可以大啲
因為都係預cp3打一年 之後會waive

即使續到green同留住仆 萬一仆下季又係咁樣 個人工塞死左
仆個價值更加低
2025年仲要逼住放走kuminga moody
Klay thompson更加續唔到

不如而家試一年cp3 ,唔得既 2025年起碼有操作空間
續到班新仔

見到今年仆個態度同打法 冇一個勇迷覺得佢出年會打到30m水準
留住jp我唔會覺得出年入到西決
一日大清係度目標都係冠軍
新一個賽季勇士可能行到幾遠既關鍵會唔會係呢啲?

1. 手感仲可唔可以繼續過去幾季既巔峰表現
2. Cp3既健康同融入程度
3. Cp3肯唔肯打第6人
4. 古毛既進步幅度
5. 見頂搵唔搵得返上季老豆出事前既狀態
Curry一退休應該冇乜人會再睇佢啲片
條友死好彩做第一個專講勇士嘅人
kiminga 第三年要爆發架啦,起碼要avg 16分以上先合格,否則基本上一定冇all star
佢唔係做唔到,都冇乜俾時間佢
比仆狗d出手權古仔刷 要拎20分有幾難
球球比古仔低位一球一球鑿
勇迷都on9
講到得Green唔鐘意poole
明明三老都唔鐘意
得20分鐘左右上陣時間,仲要球權咁少,咁都有場均16分既真係超級進攻大殺器黎
cp3加payton 換字母 / jokic吧 最少都要換到ad
Playoff 同仆狗一樣咁垃圾
啲klay 迷仲好意思日撚日game 6 Klay
無心打返屋企撚狗啦
你咪on9 啦Ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞