(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
第一句唔知
第二個啱
想有機會 每場搶返10隻板睇下先
勇士想trade星仲有咩籌碼, 2024個pick喺塞手, 2025唔郁得 2030trade咗

理論上得返波狗份到期約 古毛 2026 2028嘅首輪, 一堆次輪同pick swap,
老實講唔算好吸引
要睇邊隊想重建
季中有冇邊啲人想trade me
講咩仆場均20分真係on99
一場射哂100球 場均50分都得啦 不過全隊都係得50分之嘛
場均20分再180俱樂部命中率再講野啦
Curry 如果健康仲有三年可以全明星表現
三年後green 同 klay35要退落嚟
Wiggins 31 kuminga 24 moody 24 looney 30
如果波叔呢兩年帶到kuminga moody成長 其實都仲有競爭力

而家希望可以係自由市場執個工兵底
TJD算係工兵底,勇應該未必會再揾
陣間直播咪又係屌哂老母
執隻griffin常規賽玩下
仲show緊佢件仆狗波衫
其實佢無得輸,大約到咗手,去到巫師又無戰績壓力,又有無限開火權,陣間比佢刷到場均25分以上佢就可以輕鬆下張約拎頂薪

(當然我係傾向覺得無咗勇士體系cover既佢係唔會打得返勇士既表現)
最多咪帶一年, 下年一係trade一係cut仲留咩
你話今年古毛第三年大爆發升值攞去trade仲有價講
其實個版主係咪殺他死黎
人哋見頂入到黎無點進步過都屌打一大班人
鳩估下
其實依家都係tum綠叔減價簽長d
季中睇下waive唔waive波縮再簽下fa衝多轉
然後繼續玩2way
希望大家撻朵之前唔好將自己時光停留喺10年前
Tune返啱去2023年先
最基本,減輕薪金壓力(一個就有4年億幾約係手,一個就今年3000萬加出年非保障壓力),仲有騰返屋企呢個薪金空間會好操作好多,不論係續古毛定留3老

仲有一個好重要既點就係唔撚使再係現在未來做選擇,交易走目前代表住未來線大佬既仆就即係代表勇士要現在,同埋想整理返好個更衣室
勇士既一家人從來都只有三老
其他果啲就睇你識唔識做人
咁總有啲隊既總管係on9
唔係點會有球員可以偷到大合約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞