(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
古仔似要俾人trade 了
source?
出面吹哂風啦 同溜馬會有trade
一定係三老加見頂同魯叔
揾Turner?
古都trade埋個鋒線唔夠殺喎
有魯綠同TJD三個中鋒勇夠用
瘦到仆街個期係食錯野搞到咁,有新聞講過
有無諗過古想唔想留
佢季後賽無得打已經好不滿
跟住個frd比人賣走 球隊好明顯將個重心擺返係三老
佢有無出頭天都難講 同佢撞位既係見頂 一個仲有排打既歷史級狀元 仲要教練擺明唔識練新人
古走其實對佢黎講唔係壞事
我就覺得古真係可以季中先再諗
睇吓CP3嚟到會唔會打得起佢
哩個同意,而家換太蝕,除非佢真係出哂聲一定要走,唔係仲有灣轉
咁我覺得球隊立場留到佢最好 有potential 有機會做all star既點都留黎練
不過係古立場 機會少 教練唔識練 定位模糊 sf有當打既攻防一體見頂 除非佢轉型打大前就多啲機會 綠都老唔可以chur太盡
除咗實力 年紀/健康都好重要
隊波咁多老將 點都要有一兩個後生嘅成日上
古根本大把機會上場 上季其實都好多
只不過Kerr好鍾意佢一犯錯就冰到完場
反而Kt 10射1中都唔俾佢冷靜下
今年仲要有波叔
古仔走埋搵邊個同佢夾roll in
有上場機會加有新人人工紅利唔會咁快換古啦
Kt係場上 對方唔會敢放佢
上年真係死局 始終playoff ker 都唔敢太試新仔
睇返結果就可以話ker賭輸左
唔記得咗吾皇寧願放KT射都要追住無球嘅大清
同大清比冇辦法啦
都冇得賭 成隊進攻得大清穩陣
仆死火
Klay死火
Wiggins啱啱出嚟打左廿場都冇
Kuminga連拍波都甩

得翻ddv久唔久既三分 moody looney整下幾球

其實仲攞到湖兩場已經合格有餘
而家主導權係返勇度啦
等有鋒線star叫trade me先再用cp古毛pick換
唔係就繼續賺埋用多兩年新秀紅利再算
隨時古今季打到半個star既表現
大清同KT 體能真係support唔到咁長時間
去到打湖 KT可以air
只可以話打King 7場真係好傷
廢鳩:當打
Cp3帶bench打pick & roll
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞