(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
咁除左勇其他隊都唔洗理/根本無功臣

近呢十年都係curry 同foj 時代
foj 呢d 三姓家奴就話唔洗理功臣者,勇一直都係三老打天下
因為係勇士角色球員只要融入體系,就可以集中係自己優點上面...

加埋有個30 號成日一個拉走兩個,5打4 ,效果更加明顯
有能力衝冠 唔target衝冠 唔通target養人咩
養人都係為左衝冠姐,唔通養人養到curry退休先衝咩
係人都知一路衝冠又養到人係最完美,咁易做到就唔洗二揀一啦
火箭馬刺
廢鳩先係最後贏家
一拳一億
Poole 都賺咗份肥約啦
最後乜鳩都簽唔到就好笑
下年就可以睇埋續klay
其實有睇琴日3老打golf同green pg個podcast就知三老應該會繼續一齊
大清都話come on dray 3 more years
綠係podcast講到佢三個情如手足 有咩決定同想法一定同另外兩個傾左先
擺明同全世界講我地3個兄弟要一齊打落去
個體系一定要呢3個先打到
希望毛可以半接班
毛playoff已經證明咗自己
把新人唔知自己位置係點
一講勇士 大家都會知咖喱係大佬
而勇士都係靠咖喱打起
其實champ個年打熊 咖哩都肯做後備比Poole上正選
跟本新人有能力都會有機會上場
係依家Poole打得太差 先搞到無得上場姐
咁下年KLAY似簽2+1
25-30M/year咁
而家簽埋green 要俾幾錢稅?
計埋幾個底薪 預4-4.1億連稅埋單
仆打得差都有得上啵,古仔廢一場直接雪
根本kerr偏鳩心,雖然都慣了
Jerome去騎士
DDV去紐約
Thank you and goodbye
有錢好快啲走, 留低都冇得上場
湖好撚齊人
不如波叔換兩個當打嘅
或者kt交易之後退休之前返嚟勇
古仔:咁我呢
冇架喇, 換都係下年嘅事, 今年唯一補強機會用咗喺波狗身上
冇cap又唔係奪冠熱門, 底薪痴冠都唔會係首選
而家唯一嘅希望係簽到Saric
訓醒 我地啲補強呢
連Jerome都留唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞