(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
如果cp3肯打第六人帶二陣既,用佢帶主打pnr既二陣咪得
好多page都唔係勇迷 見多人笑勇做蝕本交易 咪加把口抽下水博下流量高啲
好矛盾,好想波叔一世無冠,但又想勇士下年入返爭標分子

same
呢條自大狂應該唔會肯
同埋由harrison barnes 到換kd 一直引証, GS係最需要一個穩陣第三得分點, cp3點都唔會係
波叔來勇定Rmbj來勇難頂啲
兩個都係食屎架喇, 不過沾狗個適配性高好多
假如Smart無被交易去灰熊,勇士會將Poole送去綠軍

我諗呢個交易會比較多人接受到….

奧尼的籃球 把Poole睇得咁高
撐得仆果班都仲係覺得佢份爛約係有value換到好野
你送過去,人哋就要接收咩
Smart哥
人哋smart哥係最佳防守球員,仆係咩?
雖然自己都麻麻地cp3 Poole依個trade 但見到庫奇喊晒口咁好撚好笑
我覺得聰明狗好黑人僧
之前仆已經成日跌親,唔使smart來刷地啦
我係憎cp3 但如果佢有用 對球隊有幫助 當然好

如果佢0作用 咪雪 都叫做有啲啲用可以後年有空間操作

jp3 直頭負作用
先唔講人哋smart哥係最佳防守球員級別既防守球員,人哋係無開火權既情況下都可以有呢個數據,仲要3分命中率都高過仆,仲有就係份約個金額細咁多易操作好多
臭閪波狗
但嚟到勇係會歡迎

好多人講poole潛力乜乜 cp3老慢乜乜
其實個人覺得poole真係必走
先唔講廢鳩一拳
Poole最大嘅障外係大清淫klay
3後加aw 廢鳩效率好唔好上季大家都有眼睇

話要解決klay扶正poole
先唔講klay份約有冇人接火棒
如果推咗上去,second unit pg rollins? 定繼續玩two way
依家波狗嚟咗反而成個陣完整返啲
唔講冠唔冠 起碼你輪換時間唔係仆一個人刷分 仆街同To 其他人有合理分配嘅出手權

同埋雖然好期待pbj
但明顯TJD 先係入到輪換個個
癈鳩如果唔係勇 一樣啫
Poole上季係負作用+大約,仲搏咩
簽CP3衰極零作用(唔覺得會)+細約
Cp3 起碼識key ball先
今年Curry一休息成隊死晒 cp3係度會好啲
我覺得CP3下年唔送走佢,佢都可能就退休,希望佢會諗住生涯最後階段搏老命爭冠。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞