(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
可以點? 咪落去帶二隊囉
覺得可以換多啲野返黎麻
執閪到啦
Cp自己點會唔知呢個trade係幫勇搞翻好啲條數同無可能打正算啦
接受唔到咪雪一季
好嘅分分鐘帶得起2陣
手感可以抖多陣
淨係卜狗一上場就倒水仆街送波on9 logo3呢啲
幾憎cp都好 佢點都唔會好似卜狗咁啦
點睇都係好trade
我都估唔到打到咁撚樣都有人肯接火棒
証明球員冇say
Smart 都話好shock
Same
其實打出身手又係on9
首先我唔覺得佢會係巫打到合符佢身價既表現,其次就係佢係巫打到MVP身手都好都已經唔關勇士事,除非之後佢哋想借此去屌鳩返啲人走寶

佢留係勇士就算佢打得返總冠果年既身手,佢既定位都只會係第六人,三老一日未退,佢都唔會係主角,唔會有合符佢身價既開火權,佢根本就無機會打得出合得佢身價既表現,除非管理層放棄KT,但管理層會為咗佢放棄元老KT?
season果廿分其實刷得幾明顯
二陣冇特別人搶到分咪叫波縮打陣地
反正上季叫二陣食返一陣個戰術都明題唔work
打死都唔要沾屎
由三老call meeting個下已經知
三老唔會比卜狗搞散
迷仆既應該開心至岩
佢去巫大把球權比佢表現

咪等佢帶隊反cup 我地屌仆大隊
希望我勇唔會咁樣對見頂
如果個目的係為左甩約,咁目標達成
贏唔贏波唔緊要啦,仲要搵個咁討厭既人返黎,是但啦,最緊要送走好黑人憎既Poole, 兩敗俱傷都無所謂

印象中係輸左之後幾日
綠call meeting 3老+TY開
Cp老極都叫有料大不了咪二陣打陣地 cp打慣打熟 古仔跟佢夾到又可以有表現交下 最壞打算都係無作用
起碼唔會仆街送波無腦比人block logo3呢啲先
卜狗又貴又廢
所以迷仆既真係太高估仆係勇士既影響力同地位,佢乖乖地安安份份既咪可以繼續同三老做一家人,但佢放唔低廢鳩果一拳,如果佢上季打得好還好,但佢打得閪仲要咁岩廢鳩回春,佢又邊會有話語權去左右到勇士未來幾年既發展
仆既命中率又低,失誤又高
輸左無耐已經開 我都唔記得個陣已經同啲朋友講卜狗走硬
curry 扔牙膠 死亡凝視 game 7講話
green 成季冇晒指揮,輸波拍仆比仆推開

係班迷仆一直唔認者
仲要講出口咩
係咁上下 你可以搵返
真係對cp3 好negative, 之前成日睇佢d陰濕野,個時已經祝佢一定冇冠,點知而家過咗嚟…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞