(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
佢個份好似唔係全額
定係後尾轉左?
大腸trade佢嗰刻今季就變咗全額, 下季先係完全冇保障
點會啊,cp都仲有機打bench ,沾狗百分百冇可能,仲要ballhog到癲
Rmbj 有用好撚多,不過兩個都唔想
冇矛盾,因為邊隊有佢都唔會有冠,大睇醒 即刻放返出黎
講咗成日單trade有咩好處啦
到底反呢單trade嘅少數幾位係覺得仆可以點樣唔蝕住換
撇開晒啲更衣室問題唔講
依家蝕少少,換嚟執靚條數+後年可以有空間搞作,搏3老last last dance仲想點呢
唔係真係以為仆嘅價值係可以單換到啲咩同薪資嘅allstar啊嘛
唔明點解sign左cp3
庫奇仲要散佈以前D 仇恨
大佬人地都入左黎 就大方D啦 小家到咁
因為係用佢心愛既仆換
難聽講句
隨時比cp3 帶下帶下 比curry 休息多啲

cp3可以摸多次西決/final 地板
冇左poole 更衣室問題應該解決7-8成

希望Kerr 係cp3帶二陣 出古毛比佢地2個跟下波叔刷下經 快啲成長仲好

再次重申 麻麻地cp3 但如果佢幫到勇/curry 拎到第五冠 我寧願接納
走啦仆狗 正毒瘤
佢好僧cp3
見佢成日bam人就知佢份人有幾小家
結婚啦

其實都預咗要貼pick送走嫁啦
希望嗰幾位勇迷節哀順變
仆唔走 就會係kt 但都係要貼pick
同埋有仆廢鳩未必返嚟
隊入面唔洗貼pick送得走嘅應該得咖喱/見頂/魯
係咪想試吓
睇人YouTube話cp換Ben Simmons
不過換至嘅話防守同板又提升咗
但Simmons控波又冇三分打唔至勇士體系
幾季冇見過佢打
送走一個更衣室毒瘤 換另一個毒瘤返黎
on9 先會換佢
有護仆負評
唔好意思,賤種就係賤種,部分勇迷就係同佢有仇
比艇搶7果輪憎過之後冇再憎
由curry mvp+奪冠 兩條友完全唔同level
完全唔得閒憎件手下敗將 係都係cp3迷憎勇同curry
睇黎 Green opt out 左都係會大咬,吹就話 kings 想搶
但講真我諗 Green 都唔會想離開 curry,除非我地出手低好多 …

佢依家應該係 aim 一張 100M contract,係差在幾多年
換手錶佬黎卡死哂自己啲薪金空間?佢份約差唔多仆份約兩倍咁大wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞