(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
係根本trade唔走
就算trade得走都係換返件垃圾返黎
大家唔使嘈住啦 應該JK都唔會留得住 佢加入左迷仆黨
D?
如果JK都走,其實係咪代表勇呢幾年基本上唔識培訓新人,或者俾唔到個環境佢地?or 3老暗地裡太霸道or coaching 問題。自己draft既全部都要走or 送走
咁JK 又未穩到可以長期正選喎 play off 唔係無比佢打 比佢打果時已經係hea 打
老闆交咁重稅衝冠緊係要留舊班底
新仔冇位上送走點都好過雪啦
係要win now就唔可以保留咁多, 有啱用嘅內線就trade佢走啦
咁如果真係為左衝冠,應該送走埋JK
有鋒線STAR叫TRADE ME唔排除出手
而家叫做進可攻退可守
睇下古毛會唔會大爆發先
古毛我覺得可以睇多半季,始終只係開始第三年,除非而家即刻可以換到好野
我諗換到allstar一早trade左
不過要搭阿仆冇人肯
你睇阿仆換波叔仲要貼pick就知
KT下年一定要減出場時間
Jk 個腦衝都比仆感染 到 希望有得救
之前睇幅圖 佢守波聯盟倒數頭三
邊忽合格
win now trade 淫k仲好過古仔
上季pk組合倒最多水
而家咁trade都冇得少啦,cp 都老到唔知可以打幾多分鐘
理性去諗一定係咁,但冇人要嘛
爛約trade到乜, 換空氣都要搭pick, 俾佢打多年起碼可以清cap
果然好似QF巴咁講死唔認錯,死唔肯認低威,到今時今中都仲唔覺得仆係負資產
Cp20啦 唔好操盡 季後賽佢好有用
應該moody會食左kt一啲時間
Kt根本只可以出30-32分鐘
佢兩次大傷又33歲
通常佢抖一兩場之後表現會好好多
Poole party倒水就有佢份
仲有浪花三兄弟同時on fire都唔知有冇出現過10次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞