(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
唔係呀

gp2 d.Lee 個啲都幾好關係

仲有魯大哥呢
非理性咀炮ban,如果有人笑鳩仆佢應該會ban
識做人既咪做到一家人
唔識做人既咪好似Mccaw, Bell呢啲咁
我哋呢度衝入去睇佢bam得幾多個
咁出會死太矮
Mccaw又係呃飯食代表
同埋唔好成日單單屌鳩個總管同老闆破壞球隊文化
大佬,有啲野係雙向,一隻手係拍唔響
仆走左 古仔應該係勇士後咖哩年代代表人物掛 上年仆打得幾差都出30分鐘 唔該15大下年用古仔最少25分鐘以上
佢一定係後備啦
上年 season 用佢用得太少,到 playoff 強度即刻變到完全唔用得
希望佢可以打第 6/7 人夾住 cp3 練到兵
勇page本身個個都係護仆大將軍
仙兄炒料為主,叫佢自己深入分析難啲

有冇亞洲page係覺個trade係fair/not bad架,即like
2姑達賴喇嘛呢
暫時未睇到 就連啲團購 代購page都屌鬼
我有個炒股whatsapp group都屌哂咀

利申:今日響機場見到有人著仆狗衫
打多幾季再講咩代表人物啦, 下年有人帶佢如果仲係咁hea咁下一個清走嘅就係佢
個爆炸頭轟酷就話勇士呢個trade係ok
佢仲講到話勇士做得呢個trade,咁就保證3老至少會一齊係勇士多3年,薪金班力又減輕咗,操作彈性大咗好多
Johnny talk ?
有啲球迷就睇當下呢一季,有啲球迷就睇再之後果一兩季
大家著眼既點都唔同,所以都預咗會有大爭論,同埋呢個爭論唔會爭論得完
諗唔通點用cp3, curry 同 kt 不斷走無球?
Johnny佢認同勇士個操作思路,覺得勇士個操作係好既,但佢唔睇好cp3可以融入到勇士體系
其實調轉頭諗返今日啲move都幾合理,但真係同cp3太大仇口,尤其是12 13年大飛嗰期真係憎佢憎到仆街
感性上好難接受到cp3著勇波衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞