(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
仲咩要咁執著呢個位

開季前Green 打完Poole 話語權都小咗,咁Looney 罕見出聲振奮球隊,咁其他人有冇先,有冇做到佢個種效果先??
佢仲唔係二當家咩
冇佢撐住一早放暑期啦
「當家」包埋更衣室地位的
魯大哥肯定唔會高過廢鳩廢湯啦
二當家應該係廢鳩啦,廢湯都唔講野淨係數手指
仆狗打好少少,第一輪唔洗搶7可以抖陣儲體打猢啦一環扣一環,死廢湯又冇力
Regular 打好d 就唔洗playoff之前咁chur
cp3除左傷病真係無乜野擔心
球權應該仲會繼續交比curry
老實講睇睇下有啲期待
單純想睇cp同curry點夾
其實對上一個地板流控衛已經係生命石, 再對上就係Jack
帶二陣, 同苦命打擋拆, 應該有8-10分鐘同咖哩overlap, 揾佢代替Dray高位控, 咖哩繼續無球, 你放唔放佢中距? 講緊平時冇人理咀綠過去夾埋咖哩嘅
20-25分鐘打到60場左右都收貨, offload到咖哩同klay差好遠
打湖果陣慘到要揾klay控埋波
要擔心佢傷, 不如擔心下kerr唔識入陣仲好, 咁多年佢都好似冇打呢啲地板流嘅戰術
呢個youtuber好野,將鄧里維睇成智障,仲覺得勇士係隊隊同巫師交易有野拎走但勇士反需要送簽出去係on9
其實佢係咪唔知勇士做呢個動作係為咗減輕薪金壓力同埋解決更衣室矛盾問題
算鳩數啦 有幾多個中文youtuber/page係睇得落架
睇就睇英文嗰啲算啦
就勇士呢單deal,睇咗唔少台去睇吓啲youtuber點講呢單deal,可以大概完整講哂勇士管理層既思路同咁做既目的係得香港一個台
講真你同仆狗都係戰犯
btw擔心cp同戰術唔夾嗰啲可以諗返以前生命石同大胃西嗰時second unit係點打波
打法都係完全唔同
cp都係預佢帶second unit 應該冇乜影響
條友應該玩開2K
trade人淨係睇人工
得apple tv有
諗返兩個unit打同一套都幾on9
打po好難有變化
又唔係有兩個大清
而家睇返
要KP 好? 還是CP 好?
前者補C 位,後者頂2nd unit
一場比賽都未打鬼知咩
錶佬仲係想要廢鳩, 但係拓柒冇cap只可以做s&t
點解覺得CP3肯打後備?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞